Buscar por Departamentos Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 150 a 169 de 293 < Anterior   Siguiente >
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
TFG CORDONES GARCÍA, ALBA .pdf.jpgjul-2022Estudio sobre el efecto de melatonina en la calidad post-cosecha de limones con hojaCordones García, Alba
TD Hernández Herrero, José Antonio.pdf.jpgsep-2014Estudio y caracterización de antocianinas en diferentes materiales vegetales y su estabilidad al procesadoHernández Herrero, José Antonio
TFG Hernandez Lopez, Emilio.pdf.jpgsep-2021Estudio y propuesta de mejora del menú ofrecido por la cafetería de la Escuela Politécnica Superior de Orihuela de la Universidad Miguel HernándezHernández López, Emilio
TD Egea Molines, María Teresa.pdf.jpg26-abr-2016Etnobotánica en el Alto Valle del Reno (Toscana y Emilia-Romaña, Italia)Egea Molines, María Teresa
T O-89.pdf.jpg28-jun-2013Evaluación agronómica y fisiológica del cultivo tomate (Solanum lycopersicum): Influencia del sistema de cultivo en condiciones salinas y del manejo de riego con altas temperaturas medioambientalesRodríguez Ortega, Wilbert Michael
TFG BAEZA FERRER, DIANA.pdf.jpgjul-2022Evaluación de compuestos bioactivos en cianobacterias con interés para la industria agroalimentariaBaeza Ferrer, Diana
TFG Martinez Munoz, Gemma Maria.pdf.jpgsep-2021Evaluación de la actitud y los hábitos de consumo de los consumidores sobre el chocolate negro en tabletaMartínez Muñoz, Gemma María
TD Ramírez Gandolfo, Amanda.pdf.jpgene-2014Evaluación del contenido de contaminantes en la alimentación infantilRamírez Gandolfo, Amanda
TFM Arias Naranjo, Maria Victoria.pdf.jpg5-sep-2022Evaluación del efecto del agente leudante en el contenido en hidroximetilfurfural en bizcochoArias Naranjo, Maria Victoria
2-2018-LWT-Screening fermentation milk.pdf.jpgdic-2018Evaluation of individual lactic acid bacteria for the fermentation of goat milk: Quality parameters
MARTÍ DE OLIVES, ANA; Muelas, Raquel; Romero, Gema; Díaz Sánchez, José Ramón; Sayas-Barberá, Estrella; Sendra, Esther
Evaluation of polyphenol bioaccessibility and kinetic of starch.pdf.jpg29-sep-2020Evaluation of polyphenol bioaccessibility and kinetic of starch digestion of spaghetti with persimmon (Dyospyros kaki) flours coproducts during in vitro gastrointestinal digestion
Lucas González, Raquel; Pérez-Alvarez, José Angel; Moscaritolo, Salvatore; Fernandez-Lopez, Juana; SACCHETTI, Giampiero; Viuda-Martos, Manuel
Evaluation of protective effect of different dietary on polyphenolic profile of maqui during In vitro digestion (1).pdf.jpgdic-2017Evaluation of protective effect of different dietary fibers on polyphenolic profile stability of maqui berry (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz) during in vitro gastrointestinal digestion
Viuda-Martos, Manuel; Lucas González, Raquel; Ballester-Costa, Carmen; Pérez-Alvarez, José Angel; Muñoz, Loreto; Fernández-López, Juana
Evaluation of Sample Size Influence on Chemical Characterization and In Vitro Antioxidant Properties of Flours Obtained from Mushroom Stems Coproduts.pdf.jpg14-mar-2024Evaluation of Sample Size Influence on Chemical Characterization and In Vitro Antioxidant Properties of Flours Obtained from Mushroom Stems Coproducts
Bermúdez Gómez, Patricia; Fernandez-Lopez, Juana; PÉREZ CLAVIJO, MARGARITA; Viuda-Martos, Manuel
TD Gonzalvez Pérez, Victoriano.pdf.jpg25-sep-2017Evidencias agroecológicas para la agricultura del futuroGonzálvez Pérez, Victoriano
TFG Héctor Miguel Pérez Agulló.pdf.jpgsep-2023La exposición a TCDD durante la gestación y lactancia, aumentó los ésteres de retinilo hepáticos en ratones macho de 1 añoPérez Agulló, Héctor Miguel
Factors affecting N-acetyl-β-D-glucosam...pdf.jpg8-mar-2024Factors affecting N-acetyl-β-D-glucosaminidase as an indicator for mastitis detection in dairy sheep
Miralles López, Yolanda; Fornés, Victoria; Roca Gumbau, Amparo; Muelas, Raquel; Díaz Sánchez, José Ramón; Romero, Gema
animals-15-01282.pdf.jpgfeb-2025Food Restriction Induces Changes in Ovarian Folliculogenesis, Cell Proliferation, Apoptosis, and Production of Regulatory Peptides in Rabbits
Hadjadj, Imane; Fabova, Zuzana; Garcia Pardo, Maria Luz; Agea, Iván; Loncová, Barbora; Morovic, Martin; Makovicky, Peter; Argente, María José; Sirotkin, Alexander V.
TD Botella Martínez, Carmen María.pdf.jpg12-dic-2024Formulación de emulsiones gelificadas con aceites saludables y harinas de pseudocereales para la sustitución de grasa en productos cárnicosBotella Martínez, Carmen María
1-s2.0-S0023643818304675-main.pdf.jpgmay-2018Formulation and storage effects on pomegranate smoothie phenolic composition, antioxidant capacity and color
Cano-Lamadrid, Marina; Hernández, Francisca; Nowicka, Paulina; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Wojdyło, Aneta
Fortification of goat milk yogurts with date palm.pdf.jpg27-may-2024Fortification of goat milk yogurts with date palm (Phoenix dactylifera L.) coproducts: Impact on their quality during cold storage
Muñoz Tebar, Nuria; Muñoz Bas, Clara; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana