Search

Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 186 (Search time: 0.053 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
TESIS JA SÁEZ TOVAR V7 250917.pdf.jpg16-Nov-2017Mejora de la gestión de purines en granja de porcino y su impacto ambientalSáez Tovar, José Antonio
TD Ramírez Gandolfo, Amanda.pdf.jpgJan-2014Evaluación del contenido de contaminantes en la alimentación infantilRamírez Gandolfo, Amanda
TD Cruz Pérez, Zulma Natali.pdf.jpgJun-2014Aspectos fisiológicos del déficit hídrico en el jinjolero (Ziziphus jujuba Mill). Efectos en la calidad comercial y compuestos bioactivos del fruto.Cruz Pérez, Zulma Natali
TD Collado González, Jacinta.pdf.jpgDec-2015Effect of regulated deficit irrigation and Spanish-style processing on the generation of phytoprostanes in extra virgin olive oil and green table olivesCollado Gónzalez, Jacinta
TD Calín Sánchez, Ángel.pdf.jpgJan-2014Application of new drying technologies to aromatic herbs and vegetables: effects on physico-chemical, sensory and functional properties.Calín Sánchez, Ángel
TD Hernández Herrero, José Antonio.pdf.jpgSep-2014Estudio y caracterización de antocianinas en diferentes materiales vegetales y su estabilidad al procesadoHernández Herrero, José Antonio
TD Narbona Fernández, Elena.pdf.jpgMar-2014Funcionalización de turrones protegidos: Turrón de Jijona con inulina y Turrón a la piedra con propóleo y jalea realNarbona Fernández, Elena
TD Trigueros Medina, Lorena.pdf.jpgJul-2014Estrategias de desarrollo de leches fermentadas con potencial antioxidante y efecto anti-obesidadTrigueros Medina, Lorena
TD Giménez Torres, María José.pdf.jpgDec-2015Efecto de la aplicación pre-cosecha de ácido salicílico, acetil salicílico y salicilato de metilo en los parámetros de calidad de cerezas en la recolección y durante el almacenamiento post-recolecciónGiménez Torres, María José
TD Nuncio Jáuregui, Paloma Nallely.pdf.jpgNov-2014Effect of cultivar, maturation and processing on the chemical, functional and sensory properties of pomegranate fruit and juiceNuncio Jáuregui, Paloma Nallely