Search

Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 32 (Search time: 0.018 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
TFG Cano Ferrer, Germán.pdf.jpgSep-2018Efecto del lavado en el contenido de arsénico de diferentes tipos de arroz (Oryza Sativa)Cano Ferrer, Germán
TFG Botella Martínez, Fátima.pdf.jpgMar-2018Aplicación de jasmonato de metilo en precosecha para mejorar la producción y calidad de las granadas (Punica granatum L.) en la recolecciónBotella Martínez, Fátima
TFG Albaladejo Tomás, Esther.pdf.jpgMar-2018Efecto del tiempo de escaldado sobre las propiedades tecnofuncionales y antioxidantes de las harinas obtenidas a partir de tres tipos de quinoa (Chenopodium quinoa Willd)Albadalejo Tomás, Esther
TFG Adina Birza, Bianca.pdf.jpgJul-2018Efecto de la aplicación con elicitores sobre la calidad general de granada (Punica granatum L.)Adina Birza, Bianca
TFG Martínez Perales, Almudena.pdf.jpgJan-2018Efecte de la fermentació de llet de cabra amb diferents bactèries làctiques en les característiques de les llet fermentadesMartínez Perales, Almudena
TFG Tortosa Sánchiz, Héctor.pdf.jpg2019Efecto del tratamiento post-cosecha con ácido y-aminobutírico sobre la calidad general de granada "Wonderful" (Punica granatum L.)Tortosa Sánchiz, Héctor
TFG Vintila, Ana María.pdf.jpg2019Efecto del tratamiento post-cosecha con melatonina sobre la calidad de granada (Punica granatum L. cv. Wonderful)Vintila, Ana María
TFG CORDONES GARCÍA, ALBA .pdf.jpgJul-2022Estudio sobre el efecto de melatonina en la calidad post-cosecha de limones con hojaCordones García, Alba
TFG BAEZA FERRER, DIANA.pdf.jpgJul-2022Evaluación de compuestos bioactivos en cianobacterias con interés para la industria agroalimentariaBaeza Ferrer, Diana
TFG Mas Montoya, Andrea.pdf.jpgSep-2022Efecto del tratamiento precosecha con Jasmonato de Metilo sobre la calidad de la cereza cv. Prime Giant (Prunus avium L.) durante el almacenamientoMas Montoya, Andrea