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TFM Garrido Auñón, Fernando.pdf.jpgsep-2021Efectos del tratamiento en precosecha con melatonina sobre los parámetros de calidad en granada "Mollar de Elche"Garrido Auñón, Fernando
1-s2.0-S0023643820311865-main.pdf.jpgsep-2020Effect of chestnut flour and probiotic microorganism on the functionality of dry-cured meat sausages
Sirini, Noelí Estefanía; Roldan, Alba; Lucas González, Raquel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Frizzo, Laureano; Rosmini, Marcelo
TD Nuncio Jáuregui, Paloma Nallely.pdf.jpgnov-2014Effect of cultivar, maturation and processing on the chemical, functional and sensory properties of pomegranate fruit and juiceNuncio Jáuregui, Paloma Nallely
2020 foods-09-00102-v2 (1) (1).pdf.jpgene-2020Effect of Date (Phoenix dactylifera L.) Pits on the Shelf Life of Beef Burgers
Sayas-Barberá, Estrella; Martin-Sanchez, Ana; cherif, sarra; Ben Abda, Jameleddine; Pérez-Alvarez, José Angel
2021-foods-10-03080-v2 (1).pdf.jpgdic-2021Effect of Different Black Quinoa Fractions (Seed, Flour and Wet-Milling Coproducts) upon Quality of Meat Patties during Freezing Storage
Sayas-Barberá, Estrella; Valero-Asencio, María Maite; NAVARRO RODRIGUEZ DE VERA, CASILDA; Haros, Claudia Monika; Pérez-Alvarez, José Angel; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana
s00217-019-03301-4.pdf.jpgmay-2019Effect of drying processes in the chemical, physico‑chemical, techno‑functional and antioxidant properties of fours obtained from house cricket (Acheta domesticus)
Lucas González, Raquel; Fernández-López, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Viuda-Martos, Manuel
Gen_Sel_Evol Argente.pdf.jpg9-mar-2023Effect of environmental variance-based resilience selection on the gut metabolome of rabbits
Casto-Rebollo, Cristina; Argente, María José; Garcia Pardo, Maria Luz; BLASCO, AGUSTIN; Ibanez-Escriche, Noelia
29-foods-11-02198.pdf.jpgjul-2022Effect of Gelled Emulsions Elaborated with Soybean Oil, Maca (Lepidium meyenni) Flour, and Chincho (Tagetes elliptica Sm.) Essential Oil upon Animal Fat Substitution in Beef Burgers
Cerrón, Francis; Botella-Martinez, Carmen; Salvá Ruiz, Bettit Karim; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Viuda-Martos, Manuel
Effect of probiotic Lactiplantibacillus...pdf.jpg7-nov-2021Effect of probiotic Lactiplantibacillus plantarum and chestnut flour (Castanea sativa mill) on microbiological and physicochemical characteristics of dry-cured sausages during storage
Sirini, Noelí Estefanía; Lucas González, Raquel; Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Frizzo, Laureano; Signorini, Marcelo; Zbrun, María Virginia; Rosmini, Marcelo
TD Collado González, Jacinta.pdf.jpgdic-2015Effect of regulated deficit irrigation and Spanish-style processing on the generation of phytoprostanes in extra virgin olive oil and green table olivesCollado Gónzalez, Jacinta
foods-09-00274-v2.pdf.jpgmar-2020Effects of Black Quinoa Wet-Milling Coproducts on the Quality Properties of Bologna-Type Sausages During Cold Storage
Fernández-López, Juana; Lucas González, Raquel; Roldán-Verdú, Alba; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Ballester-Sánchez, Jaime; Haros, Claudia Monika; Pérez-Alvarez, José Angel
s13197-019-03813-7.pdf.jpgjun-2019Effects of hazelnut skin addition on the cooking, antioxidant and sensory properties of chicken burgers
Longato, Erica; MEINERI, Giorgia; Peiretti, Pier Giorgio; Gai, Francesco; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; AMAROWICZ, Ryszard; Fernández-López, Juana
Tesis Salayman El Zaeddi, Hussein Ali.pdf.jpg20-mar-2018Effects of irrigation dose, plant density, application of organic acids, and harvest date on the quality and yield of commercial aromatic plantsEl Zaeddi, Hussein Ali Sulayman
TD García Pastor, María Emma.pdf.jpg3-dic-2021Elicitation strategies in preharvest to increase quality of table grape and pomegranate fruit at harvest and during storageGarcía Pastor, María Emma
TFG BAEZA GARCIA, MARINA.pdf.jpgjul-2023Emisividad de la temperatura corporal y calidad seminal de dos líneas seleccionadas por variabilidad del tamaño de camada en conejoBaeza García, Marina
Alonso Martínez, Javier.pdf.jpgjun-2018Empleo de la Chía (Salvia hispánica) en productos cárnicos funcionalesAlonso Martínez, Javier
TD Trigueros Medina, Lorena.pdf.jpgjul-2014Estrategias de desarrollo de leches fermentadas con potencial antioxidante y efecto anti-obesidadTrigueros Medina, Lorena
TFM  Santamaria Garcia, Daniel.pdf.jpg5-sep-2022Estrategias de mitigación para reducir la formación de acrilamida en patatas fritas : una revisiónSantamaría García, Daniel
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TD Costa Botella, David A.pdf.jpg6-mar-2015Estudio de gestión hídrica en la Comarca de la Vega Baja del Segura. Especial incidencia en el uso agrario del aguaCosta Botella, David A.