Browsing by Author Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria

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TD Díaz Mula, Huertas María.pdf.jpg30-Jun-2011Bioactive compounds, antioxidant activity and quality of plum and sweet cherry cultivars as affected by ripening on-tree, cold storage and postharvest treatmentsDiaz-Mula, Huertas Maria
Biological, Nutritive, Functional and Healthy Potential-Agronomy.pdf.jpg3-Apr-2022Biological, Nutritive, Functional and Healthy Potential of Date Palm Fruit (Phoenix dactylifera L.): Current Research and Future Prospects
Fernandez-Lopez, Juana; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; NAVARRO RODRIGUEZ DE VERA, CASILDA; Pérez-Alvarez, José Angel
Cacao Pod Husk Flour.pdf.jpg30-May-2021Cacao Pod Husk Flour as an Ingredient for Reformulating Frankfurters: Effects on Quality Properties
Delgado Ospina, Johannes; Martuscelli, Maria; Grande Tovar, Carlos David; Lucas González, Raquel; Molina Hernandez , Junior Bernardo ; Viuda-Martos, Manuel; Fernandez-Lopez, Juana; Pérez-Alvarez, José Angel; Chaves Lopez, Clemencia
TD Ruiz Navajas, Yolanda.pdf.jpgFeb-2014Caracterización de aceites esenciales de plantas aromáticas mediterráneas y su aplicación a films de quitosano para la conservación de productos cárnicosRuiz Navajas, Yolanda
TFG Olivas Jiménez, Tania.pdf.jpgMar-2025Caracterización de dátiles ilicitanos y su viabilidad tecnológica para uso alimentarioOlivas Jiménez, Tania
TD López Marcos, María Cruz.pdf.jpgSep-2017Caracterización de fibras dietéticas procedentes de coproductos agroindustriales para su aplicación como producto alimentario intermedio, en alimentos enriquecidos en fibra: propiedades tecnofuncionales y fisiofuncionalesLópez Marcos, María Cruz
TFG Orellana Farez, Digna.pdf.jpgMar-2025Caracterización de harinas obtenidas de la piel y hueso de mango (Mangifera indica L. cv. Palmer.) como co-productos generados en su industrializaciónOrellana Farez, Digna Piedad
TD Justicia Segovia, Meritxell.pdf.jpg28-Sep-2017Caracterización de la conductividad eléctrica de baja frecuencia en el mesocarpio de diferentes variedades de aceitunas para almazara (Olea europea L.)Justicia Segovia, Meritxell
TD Antonio Miguel Marín Bernal.pdf.jpg29-Sep-2016Caracterización de los sistemas de producción ovina en el área de la Indicación Geográfica Protegida (IGP) “Cordero Segureño”Marín Bernal, Antonio Miguel
TFG MARTINEZ ALBERT MARIA.pdf.jpgFeb-2024Caracterización del crecimiento de una línea maternal de conejosGarcia Pardo, Maria Luz
Tesis Navarro Rios, Mª Jesus.pdf.jpgDec-2004Caracterización socio-económica de los sistemas de producción de caprino en la Comunidad Autónoma de MurciaNavarro Ríos, María Jesús
TFM Rubio Martinez, Maria Jose.pdf.jpgSep-2021Caracterización temporal del limón mediterráneo para su aprovechamiento en la industria del zumoRubio Martínez, María José
Tesis Doctoral Manuel Viuda.pdf.jpg2010Caracterización y aplicación de aceites esenciales de especias y aguas de lavado obtenidas como coproducto del proceso de obtención de fibra de cítricos como inhibidores naturales en productos cárnicosViuda Martos, Manuel
TD Peña Saldarriaga, Lina M.pdf.jpg27-Jan-2021Caracterización y uso de coproductos de la industria avícola como ingredientes potencialmente funcionales en la producción de productos cárnicos más saludablesPeña-Saldarriaga, Lina M.
Changes in bioaccessibility, polyphenol profile and antioxidant potential.pdf.jpgFeb-2018Changes in bioaccessibility, polyphenol profile and antioxidant potential of flours obtained from persimmon fruit (Diospyros kaki) co-products during in vitro gastrointestinal digestion
Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernandez-Lopez, Juana
43-J Sci Food Agric - 2023 - Lucas‐Gonzalez - Changes in bioactive compounds present in beef burgers formulated with.pdf.jpgMay-2023Changes in bioactive compounds present in beef burgers formulated with walnut oil gelled emulsion as a fat substitute during in vitro gastrointestinal digestion
Lucas González, Raquel; Sayas-Barberá, Estrella; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
animals-13-03213 (5).pdf.jpgOct-2023Changes in Body Reserves, Non-Esterified Fatty Acids, and Leptin during the Reproductive Lifespan of the Rabbit FemaleGarcia Pardo, Maria Luz; Peiró Barber, Rosa María; Argente, María José
CAROTENOIDS LEMON SH.pdf.jpgAug-2018Changes in the content of chlorophylls and carotenoids in the rind of Fino 49 lemons during maturation and their relationship with parameters from the CIELAB color space
Conesa Martinez, Agustin; Manera Bassa, Francisco Javier; Brotons, Jose M; Fernández Zapata, Juan Carlos; Simón Vilella, Inmaculada; Simon Grao, Silvia; Alfonsea Simón, Marina; Martínez Nicolas, Juan José; Valverde, Juan Miguel; García-Sánchez, Francisco
Industrial Crops Products 109 2017.pdf.jpgSep-2017Characterization of Jatropha curcas accessions based in plant growth traits and oil quality
Alburquerque, Nuria; García-Almodóvar, Roque Carlos; Valverde, Juan Miguel; Burgos, Lorenzo; Martínez-Romero, Domingo
Food Chemistry 2020 (1).pdf.jpgNov-2019Chemical and technological properties of bologna-type sausages with added black quinoa wet-milling coproducts as binder replacer
Fernandez-Lopez, Juana; Lucas González, Raquel; Viuda-Martos, Manuel; Sayas-Barberá, Estrella; Ballester-Sánchez, Jaime; Haros, Claudia Monika; Martínez Mayoral, María Asunción; Pérez-Alvarez, José Angel