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Modified atmosphere packaging of yellow and purple plum cultivars. 2. Effect on bioactive compounds and antioxidant activity


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Título :
Modified atmosphere packaging of yellow and purple plum cultivars. 2. Effect on bioactive compounds and antioxidant activity
Autor :
Veracruz, Valverde  
Diaz-Mula, Huertas Maria  
Zapata, P.J.
Guillén Arco, Antonio Fabián
Valero, Daniel  
Serrano Mula, María
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2011-09
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34477
Resumen :
Changes in bioactive compounds (total phenolics and total carotenoids, and individual anthocyanins) as well as total antioxidant activity (TAA) in separate fractions; hydrophilic (H-TAA) and lipophilic (L-TAA), in the peel and the flesh of 2 purple and 2 yellow skin plum cultivars under modified at...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Prunus salicina
Phenolics
Anthocyanins
Carotenoids
Plums
MAP
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2011.02.012
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



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