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Influence of osmotic dehydration pre-treatment and combined drying method on physico-chemical and sensory properties of pomegranate arils, cultivar Mollar de Elche


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Título :
Influence of osmotic dehydration pre-treatment and combined drying method on physico-chemical and sensory properties of pomegranate arils, cultivar Mollar de Elche
Autor :
Cano-Lamadrid, Marina
Lech, Krzysztof  
MICHALSKA-CIECHANOWSKA, Anna  
Wasilewska, Malwina  
Figiel, Adam  
Wojdyło, Aneta  
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2017-10
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34347
Resumen :
‘‘Mollar de Elche” is the most popular Spanish pomegranate cultivar (intense sweetness and easy-to-chew arils); however, arils have pale pink colour and flat sensory profile. ‘‘Mollar the Elche” arils first underwent an osmotic dehydration pre-treatment (OD) with concentrated juices: (i) chokeberry...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Convective drying
Vacuum-microwave drying
Punica granatum L
Sensory analysis
Antioxidant capacity
Anthocyanins
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.04.033
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



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