Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/34292

Ensiling Process in Commercial Bales of Horticultural By-Products from Artichoke and Broccoli

Título :
Ensiling Process in Commercial Bales of Horticultural By-Products from Artichoke and Broccoli
Autor :
Monllor Guerra, Paula  
Romero, Gema  
Muelas, Raquel  
Sandoval-Castro, Carlos Alfredo  
Sendra, Esther  
DIAZ SANCHEZ, JOSE RAMON  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2020-05-11
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34292
Resumen :
Wastes from artichoke and broccoli crops and cannery industries represent an environmental problem. A viable option to this problem is ensiling them for use as ruminants feed. The aim of this study was to characterise the ensiling process of broccoli and artichoke by-products and assess their suita...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Silage
Feedstuff
Nutritive value
Ruminant feeding
Alternative feeds
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.3390/ani10050831
Publicado en:
Animals 2020, 10(5), 831
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.