Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://hdl.handle.net/11000/31826
Antioxidant and Antibacterial Effect of Agaricus brasiliensis
Extract on Raw and Cooked Pork Patties during Storage
Título : Antioxidant and Antibacterial Effect of Agaricus brasiliensis
Extract on Raw and Cooked Pork Patties during Storage |
Autor : Vargas Sánchez, Rey David  Torres Martínez, Brisa del Mar  Huerta-Leidenz, Nelson  Ibarra-Arias, Félix Joel Fernandez-Lopez, Juana  Torrescano-Urrutia, Gastón Ramón  Pérez-Alvarez, José Angel  Sánchez-Escalante, Armida  |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2023-01 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/31826 |
Resumen :
Edible mushrooms have been proposed as a natural ingredient to prevent loss of quality
in meat products. This study aimed to compare the antioxidant and antibacterial effects of
Agaricus brasiliensis aqueous-ethanol extract (ABE, at 0, 0.5, and 1.0%) versus butylated hydroxytoluene
(BHT, 0.02% on a... Ver más
|
Palabras clave/Materias: mushroom extract biological properties meat quality |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess |
DOI : https://doi.org/10.3390/ agriculture13020346 |
Publicado en: Agriculture V. 13 Issue 2 (2023) |
Aparece en las colecciones: Artículos Tecnología Agroalimentaria
|
La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.