Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/31826

Antioxidant and Antibacterial Effect of Agaricus brasiliensis Extract on Raw and Cooked Pork Patties during Storage


Vista previa

Ver/Abrir:
 36-agriculture-13-00346.pdf

579,59 kB
Adobe PDF
Compartir:
Título :
Antioxidant and Antibacterial Effect of Agaricus brasiliensis Extract on Raw and Cooked Pork Patties during Storage
Autor :
Vargas Sánchez, Rey David  
Torres Martínez, Brisa del Mar  
Huerta-Leidenz, Nelson  
Ibarra-Arias, Félix Joel
Fernandez-Lopez, Juana  
Torrescano-Urrutia, Gastón Ramón  
Pérez-Alvarez, José Angel  
Sánchez-Escalante, Armida  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2023-01
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31826
Resumen :
Edible mushrooms have been proposed as a natural ingredient to prevent loss of quality in meat products. This study aimed to compare the antioxidant and antibacterial effects of Agaricus brasiliensis aqueous-ethanol extract (ABE, at 0, 0.5, and 1.0%) versus butylated hydroxytoluene (BHT, 0.02% on a...  Ver más
Palabras clave/Materias:
mushroom extract
biological properties
meat quality
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.3390/ agriculture13020346
Publicado en:
Agriculture V. 13 Issue 2 (2023)
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.