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https://hdl.handle.net/11000/31797
Satiety from healthier and functional foods
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Título : Satiety from healthier and functional foods |
Autor : Sichetti Munekata, Paulo Eduardo  Pérez-Alvarez, José Angel  Pateiro, Mirian  Viuda-Martos, Manuel  Fernandez-Lopez, Juana  Lorenzo, José M. |
Editor : Elsevier |
Departamento: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2021-05-27 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/31797 |
Resumen :
Background. Functional and healthier foods has been seen as important elements in a healthier lifestyle. In order to obtain these products, reformulation is the main strategy to develop health-oriented solutions. In addition to the health benefits, increasing evidence have been suggesting that func... Ver más
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Palabras clave/Materias: Proteins Fat Sugar Dietary fiber Satiety hormones Physiological response |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería, tecnología e industria química. Metalurgia:/ Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasas |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.05.025 |
Publicado en: Trends in Food Science and Technology. Volume 113, July 2021, Pages 397-410 |
Aparece en las colecciones: Artículos Tecnología Agroalimentaria
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.