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Satiety from healthier and functional foods


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Título :
Satiety from healthier and functional foods
Autor :
Sichetti Munekata, Paulo Eduardo  
Pérez-Alvarez, José Angel  
Pateiro, Mirian  
Viuda-Martos, Manuel  
Fernandez-Lopez, Juana  
Lorenzo, José M.
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2021-05-27
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31797
Resumen :
Background. Functional and healthier foods has been seen as important elements in a healthier lifestyle. In order to obtain these products, reformulation is the main strategy to develop health-oriented solutions. In addition to the health benefits, increasing evidence have been suggesting that func...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Proteins
Fat
Sugar
Dietary fiber
Satiety hormones
Physiological response
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería, tecnología e industria química. Metalurgia:/ Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasas
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.05.025
Publicado en:
Trends in Food Science and Technology. Volume 113, July 2021, Pages 397-410
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



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