Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/30598

Changes in bioaccessibility, polyphenol profile and antioxidant potential of flours obtained from persimmon fruit (Diospyros kaki) co-products during in vitro gastrointestinal digestion

Título :
Changes in bioaccessibility, polyphenol profile and antioxidant potential of flours obtained from persimmon fruit (Diospyros kaki) co-products during in vitro gastrointestinal digestion
Autor :
Lucas González, Raquel  
Viuda-Martos, Manuel  
Pérez-Alvarez, José Angel  
Fernandez-Lopez, Juana  
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2018-02
URI :
https://hdl.handle.net/11000/30598
Resumen :
The aim was to evaluate (i) the phenol and flavonoid recovery and bioaccessibility indexes, (ii) the stability of individual polyphenolic compounds and (iii) the antioxidant activity of persimmon flours (cultivars ‘Rojo Brillante’ and ‘Triumph’) during the in vitro digestion. The recovery index for...  Ver más
Palabras clave/Materias:
In vitro digestion
Persimmon
Antioxidant
Polyphenol compounds
Bioaccessibility
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.02.128
Publicado en:
Food Chemistry Volume 256, 2018
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.