Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/30595

Effect of Different Black Quinoa Fractions (Seed, Flour and Wet-Milling Coproducts) upon Quality of Meat Patties during Freezing Storage


Vista previa

Ver/Abrir:
 2021-foods-10-03080-v2 (1).pdf

1,55 MB
Adobe PDF
Compartir:
Título :
Effect of Different Black Quinoa Fractions (Seed, Flour and Wet-Milling Coproducts) upon Quality of Meat Patties during Freezing Storage
Autor :
Sayas-Barberá, Estrella  
Valero-Asencio, María Maite
NAVARRO RODRIGUEZ DE VERA, CASILDA  
Haros, Claudia Monika  
Pérez-Alvarez, José Angel  
Viuda-Martos, Manuel  
Fernandez-Lopez, Juana  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2021-12
URI :
https://hdl.handle.net/11000/30595
Resumen :
In this study, the quality of meat patty samples containing different black quinoa fractions (seed, flour and wet-milling coproducts) was evaluated during freezing preservation. Composition, physicochemical parameters (aw, pH, colour and texture), cooking properties, lipid oxidation and sensory cha...  Ver más
Palabras clave/Materias:
patties
freezing storage
quality
quinoa
coproducts
wet milling
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.3390/foods10123080
Publicado en:
Foods Volume 10 Issue 12
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.