Título : Effect of Different Black Quinoa Fractions (Seed, Flour and
Wet-Milling Coproducts) upon Quality of Meat Patties during
Freezing Storage |
Autor : Sayas-Barberá, Estrella  Valero-Asencio, María Maite NAVARRO RODRIGUEZ DE VERA, CASILDA  Haros, Claudia Monika  Pérez-Alvarez, José Angel  Viuda-Martos, Manuel  Fernandez-Lopez, Juana  |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2021-12 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/30595 |
Resumen :
In this study, the quality of meat patty samples containing different black quinoa fractions
(seed, flour and wet-milling coproducts) was evaluated during freezing preservation. Composition,
physicochemical parameters (aw, pH, colour and texture), cooking properties, lipid oxidation and
sensory cha... Ver más
|
Palabras clave/Materias: patties freezing storage quality quinoa coproducts wet milling |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess |
DOI : https://doi.org/10.3390/foods10123080 |
Publicado en: Foods Volume 10 Issue 12 |
Aparece en las colecciones: Artículos Tecnología Agroalimentaria
|