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Bioaccessibility of Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Chia (Salvia hispanica L.) Seeds


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Título :
Bioaccessibility of Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Chia (Salvia hispanica L.) Seeds
Autor :
Pellegrini, Marika  
Lucas González, Raquel  
Sayas-Barberá, Estrella  
Fernandez-Lopez, Juana  
Pérez-Alvarez, José Angel  
Viuda-Martos, Manuel  
Editor :
Springer
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2017-11
URI :
https://hdl.handle.net/11000/30582
Resumen :
The aim of this work was to evaluate (i) the phenol and flavonoid recovery and bioaccessibility indexes and (ii) the antioxidant activity of both types of non-defatted and defatted chia seeds during the in vitro gastrointestinal digestion. The ground samples were subjected to in vitro simulated gas...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Gastrointestinal digestion
Antioxidant
Released profile
Polyphenolic
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.1007/s11130-017-0649-7
Publicado en:
Plant Foods for Human Nutrition Volume 73 (2018)
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



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