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Evaluation of protective effect of different dietary fibers on polyphenolic profile stability of maqui berry (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz) during in vitro gastrointestinal digestion

Título :
Evaluation of protective effect of different dietary fibers on polyphenolic profile stability of maqui berry (Aristotelia chilensis (Molina) Stuntz) during in vitro gastrointestinal digestion
Autor :
Viuda-Martos, Manuel  
Lucas González, Raquel  
Ballester-Costa, Carmen
Pérez-Alvarez, José Angel  
Muñoz, Loreto  
Fernández-López, Juana
Editor :
Royal Society of Chemistry
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2017-12
URI :
https://hdl.handle.net/11000/30570
Resumen :
The aim of this work was to determine the protective effect of different dietary fibers on (i) the recovery and bioaccessibility indexes, and (ii) the stability of polyphenolic compounds (phenolic acids, flavonoids and anthocyanins) of maqui berry powder subjected to in vitro gastrointestinal diges...  Ver más
Palabras clave/Materias:
gastrointestinal digestion
different dietary fibers
carboxymethyl cellulose
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1039/c7fo01671a
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



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