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Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
9-2023-JAutomaticaPlanificacionSimultanea (1).pdf.jpgsep-2023Planificación simultánea de trayectoria y contactos de un robot caminante
Mollá Santamaría, Paula; Peidro, Adrian; Paya, Luis; Ballesta, Monica
13-2023_Jornadas_de_Automatica_RRT_Marc_Fabregat (1).pdf.jpgsep-2023Planificación de trayectorias en robots redundantes con mapas de factibilidad y RRT
Fabregat Jaen, Marc; Peidro, Adrian; Soler, F. J.; Gil, Arturo; Reinoso, Oscar
7-2023_Jornadas_de_Automatica_deteccion_de_aeronaves_Juan_Cabrera (1).pdf.jpgsep-2023Detección de aeronaves en trayectoria de colisión de vuelo mediante optical flow
Cabrera, J. J.; Gil, Arturo; Paya, Luis; Reinoso, Oscar; Rodríguez, D.
12-2023_ICINCO_PlanningWalkingRobots (1).pdf.jpgnov-2023Simultaneous Planning of the Path and Supports of a Walking Robot
Mollá Santamaría, Paula; Peidro, Adrian; Gil, Arturo; Reinoso, Oscar; Paya, Luis
8-2023-JAutomaticaAnalisisComparativo (1).pdf.jpgsep-2023Análisis comparativo de técnicas de segmentación de estructuras reticulares
Soler, F. J.; Peidro, Adrian; Fabregat Jaén, Marc; Paya, Luis; Reinoso, Oscar
35-polymers-15-00396.pdf.jpgene-2023Chitosan Edible Films and Coatings with Added Bioactive Compounds: Antibacterial and Antioxidant Properties and Their Application to Food Products: A Review
Muñoz Tebar, Nuria; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
36-agriculture-13-00346.pdf.jpgene-2023Antioxidant and Antibacterial Effect of Agaricus brasiliensis Extract on Raw and Cooked Pork Patties during Storage
Vargas Sánchez, Rey David; Torres Martínez, Brisa del Mar; Huerta-Leidenz, Nelson; Ibarra-Arias, Félix Joel; Fernandez-Lopez, Juana; Torrescano-Urrutia, Gastón Ramón; Pérez-Alvarez, José Angel; Sánchez-Escalante, Armida
41-foods-12-02659.pdf.jpgjul-2023Quality Characteristics of Fresh Date Palm Fruits of “Medjoul” and “Confitera” cv. from the Southeast of Spain (Elche Palm Grove)
Muñoz Bas, Clara; Muñoz Tebar, Nuria; Candela-Salvador, Laura; Pérez-Alvarez, José Angel; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Viuda-Martos, Manuel; Fernández-López, Juana
46-foods-12-03591-v2.pdf.jpgsep-2023Assessment of Chemical, Physico-Chemical and Sensory Properties of Low-Sodium Beef Burgers Formulated with Flours from Different Mushroom Types
Botella Martínez, Carmen María; Muñoz Tebar, Nuria; Lucas González, Raquel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel
43-J Sci Food Agric - 2023 - Lucas‐Gonzalez - Changes in bioactive compounds present in beef burgers formulated with.pdf.jpgmay-2023Changes in bioactive compounds present in beef burgers formulated with walnut oil gelled emulsion as a fat substitute during in vitro gastrointestinal digestion
Lucas González, Raquel; Sayas-Barberá, Estrella; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Pérez-Alvarez, José Angel; Fernández-López, Juana; Viuda-Martos, Manuel