Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/36520

Comparison on sensory profile, volatile composition and consumer’s acceptance for PDO or non-PDO tigernut (Cyperus esculentus L.) milk


Vista previa

Ver/Abrir:
 chufa LWT.pdf

2,19 MB
Adobe PDF
Compartir:
Título :
Comparison on sensory profile, volatile composition and consumer’s acceptance for PDO or non-PDO tigernut (Cyperus esculentus L.) milk
Autor :
Clemente Villalba, Jesús  
Cano-Lamadrid, Marina  
Issa-Issa, Hanan
Hurtado, Pablo
Hernández García, Francisca
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
López Lluch, David  
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Economía Agroambiental,Ing. Cartográfica y Expresión Gráfica en la Ingeniería
Fecha de publicación:
2020-11
URI :
https://hdl.handle.net/11000/36520
Resumen :
Cyperus esculentus tubers are the raw material to prepare tigernut milk (horchata), which can be marketed under Protected Designation of Origin (PDO) “C hufa de Valencia”. The aim of this study was to characterize commercial tigernut milks and compare PDO and non-PDO products. The following aspects...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Chufa de valencia
Horchata
M-methoxyanisole
Penalty analysis
Principal component analysis
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110606
Publicado en:
LWT - Food Science and Technology 140 (2021) 110606
Aparece en las colecciones:
Artículos Economía Agroalimentaria



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.