Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://hdl.handle.net/11000/36520
Comparison on sensory profile, volatile composition and consumer’s acceptance for PDO or non-PDO tigernut (Cyperus esculentus L.) milk
Título : Comparison on sensory profile, volatile composition and consumer’s acceptance for PDO or non-PDO tigernut (Cyperus esculentus L.) milk |
Autor : Clemente Villalba, Jesús  Cano-Lamadrid, Marina  Issa-Issa, Hanan Hurtado, Pablo Hernández García, Francisca Carbonell-Barrachina, Ángel A.  López Lluch, David  |
Editor : Elsevier |
Departamento: Departamentos de la UMH::Economía Agroambiental,Ing. Cartográfica y Expresión Gráfica en la Ingeniería |
Fecha de publicación: 2020-11 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/36520 |
Resumen :
Cyperus esculentus tubers are the raw material to prepare tigernut milk (horchata), which can be marketed under
Protected Designation of Origin (PDO) “C hufa de Valencia”. The aim of this study was to characterize commercial
tigernut milks and compare PDO and non-PDO products. The following aspects... Ver más
|
Palabras clave/Materias: Chufa de valencia Horchata M-methoxyanisole Penalty analysis Principal component analysis |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess |
DOI : https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110606 |
Publicado en: LWT - Food Science and Technology 140 (2021) 110606 |
Aparece en las colecciones: Artículos Economía Agroalimentaria
|
La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.