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Correlation between water stress and phenolic compounds of hydroSOStainable almonds


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Título :
Correlation between water stress and phenolic compounds of hydroSOStainable almonds
Autor :
López Lluch, David  
Lipan, Leontina  
Cano-Lamadrid, Marina  
Collado González, Jacinta  
Wojdyło, Aneta  
Moriana, Alfonso
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Editor :
Wiley
Departamento:
Departamentos de la UMH::Economía Agroambiental,Ing. Cartográfica y Expresión Gráfica en la Ingeniería
Fecha de publicación:
2020-10
URI :
https://hdl.handle.net/11000/36519
Resumen :
BACKGROUND: Water scarcity is currently affecting many areas of the world, reaching worrying levels in drought areas such as southern Spain. To cope with this issue, researchers in the agricultural sector have implemented deficit irrigation strategies intended to reduce water consumption by increas...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Prunus dulcis
deficit irrigation
isorhamnetin-3-O-rutinoside
isorhamnetin-3-O-glucoside
kaempferol- 3-O-glucoside
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1002/jsfa.10896
Publicado en:
Journal of the Science of Food and AgricultureVolume 101, Issue 7May 2021Pages2621-3077
Aparece en las colecciones:
Artículos Economía Agroalimentaria



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