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https://hdl.handle.net/11000/36519
Correlation between water stress and phenolic compounds of hydroSOStainable almonds
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Título : Correlation between water stress and phenolic compounds of hydroSOStainable almonds |
Autor : López Lluch, David  Lipan, Leontina  Cano-Lamadrid, Marina  Collado González, Jacinta  Wojdyło, Aneta  Moriana, Alfonso Carbonell-Barrachina, Ángel A.  |
Editor : Wiley |
Departamento: Departamentos de la UMH::Economía Agroambiental,Ing. Cartográfica y Expresión Gráfica en la Ingeniería |
Fecha de publicación: 2020-10 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/36519 |
Resumen :
BACKGROUND: Water scarcity is currently affecting many areas of the world, reaching worrying levels in drought areas such as
southern Spain. To cope with this issue, researchers in the agricultural sector have implemented deficit irrigation strategies
intended to reduce water consumption by increas... Ver más
|
Palabras clave/Materias: Prunus dulcis deficit irrigation isorhamnetin-3-O-rutinoside isorhamnetin-3-O-glucoside kaempferol- 3-O-glucoside |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.1002/jsfa.10896 |
Publicado en: Journal of the Science of Food and AgricultureVolume 101, Issue 7May 2021Pages2621-3077 |
Aparece en las colecciones: Artículos Economía Agroalimentaria
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.