Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/31794

Pleurotus Genus as a Potential Ingredient for Meat Products

Título :
Pleurotus Genus as a Potential Ingredient for Meat Products
Autor :
Torres Martínez, Brisa del Mar  
Vargas Sánchez, Rey David  
Torrescano-Urrutia, Gastón Ramón  
Esqueda, Martin  
Rodriguez-Carpena, Javier-German  
Fernandez-Lopez, Juana  
Pérez-Alvarez, José Angel  
Sánchez-Escalante, Armida  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2022-03-08
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31794
Resumen :
Edible mushrooms are considered an important source of nutritional and bioactive compounds. In this review, the findings of macronutrients, bioactive compounds, antioxidant activity, and antimicrobials against foodborne pathogens of some Pleurotus spp., as well as their potential use as an ingredie...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Edible mushrooms
Chemical composition
Bioactive compounds
Meat products
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería, tecnología e industria química. Metalurgia:/ Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasas
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.3390/foods11060779
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.