Título : Pleurotus Genus as a Potential Ingredient for Meat Products |
Autor : Torres Martínez, Brisa del Mar  Vargas Sánchez, Rey David  Torrescano-Urrutia, Gastón Ramón  Esqueda, Martin  Rodriguez-Carpena, Javier-German  Fernandez-Lopez, Juana  Pérez-Alvarez, José Angel  Sánchez-Escalante, Armida  |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2022-03-08 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/31794 |
Resumen :
Edible mushrooms are considered an important source of nutritional and bioactive compounds. In this review, the findings of macronutrients, bioactive compounds, antioxidant activity, and antimicrobials against foodborne pathogens of some Pleurotus spp., as well as their potential use as an ingredie... Ver más
|
Palabras clave/Materias: Edible mushrooms Chemical composition Bioactive compounds Meat products |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería, tecnología e industria química. Metalurgia:/ Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasas |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.3390/foods11060779 |
Aparece en las colecciones: Artículos Tecnología Agroalimentaria
|