Buscar por Autor da7aa375-fd75-4474-bd7f-2ad52acbe129

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 93  Siguiente >
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
16 2017 01 jast granadas fuzzy.pdf.jpg2017A Fuzzy Approach for Relating a Pomegranate Maturity Index with to Solar Net Radiation
Brotons, Jose M; Legua, Pilar; Melgarejo, P.; Manera, F.J.; Hernández, Francisca; Martínez, J.J.
A new combined sensory-instrumental tool for pomegranate seed hardness determination.pdf.jpg20-ago-2020A new combined sensory-instrumental tool for pomegranate seed hardness determination
Calín-Sánchez, Ángel; Cano-Lamadrid, Marina; Alcaraz Mármol, Francisco; Garcia-Sanchez, Francisco; Hernández, Francisca; Martinez Nicolas, Juan Jose
Alcaraz Mármol, Francisco.pdf.jpg25-mar-2019“Análisis físico-químico, sensorial e instrumental de arilos y semillas de granada (Punica granatum L.)Alcaraz Mármol, Francisco
TD Giner Gonzálbez, Juan Francisco.pdf.jpg30-nov-2015Análisis foliar, interpretación y obtención de las normas DRIS para la Viticultura de la comarca Utiel-Requena. Estudio de sus relaciones con los parámetros que caracterizan su aptitud enológicaGiner Gonzálbez, Juan Francisco
2022-Grimalt el al-Scientia Horticulturae-Tallos.pdf.jpgoct-2021Antioxidant activity and the physicochemical composition of young caper shoots (Capparis spinosa L.) of different Spanish cultivars
Almansa Pascual de Riquelme, María Soledad; GRIMALT, MAR; Hernández, Francisca; Legua, Pilar; Amorós, Asunción
J Sci Food Agric - 2016 - Cano‐Lamadrid - Antioxidant capacity  fatty acids profile  and descriptive sensory analysis of.pdf.jpgsep-2015Antioxidant capacity, fatty acids profile, anddescriptive sensory analysis of table olives asaffected by deficit irrigation
Cano-Lamadrid, Marina; Hernández, Francisca; Corell González, Mireia; Burló, Francisco; Legua, Pilar; Moriana, Alfonso; Carbonell-Barrachina, Ángel A.
J Sci Food Agric - 2017 - Andreu - Antioxidant properties and chemical characterization of Spanish Opuntia ficus‐indica.pdf.jpg21-ago-2017Antioxidant properties and chemical characterization of Spanish Opuntia ficus-indica Mill. cladodes and fruits
Andreu Coll, Lucía ; Nuncio Jáuregui, Paloma Nallely; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Legua, Pilar; Hernández, Francisca
T O-93.pdf.jpg11-jul-2013Aplicación de nuevas técnicas de cultivo para el cirueloSánchez Valverde, Encarnación
sustainability-13-06323-v3.pdf.jpg2-jun-2021Application of LCA Methodology to the Production of Strawberry on Substrates with Peat and Sediments from Ports
Legua, Pilar; Hernández, Francisca; Tozzi, Francesca; Martínez Font, Rafael; Jorquera, David; Rosique Jiménez, Caridad; GIORDANI, EDGARDO; Martinez Nicolas, Juan Jose; Melgarejo Moreno, Pablo
04+KABIRI+Ghizlane+PROOF+(2).pdf.jpg2024Assessment of physico-biochemical parameters of Moroccan loquat (Eriobotrya japonica Lindl.) genotypes using multivariate analysis
Hernández, Francisca; Kabiri, Ghizlane; Kodad, Oussama; Zahra Lachkham, Fatima; hanine, Hafida
Food Chemistry-Bioactive compounds.pdf.jpg13-nov-2024Bioactive compounds (LC-PDA-Qtof-ESI-MS and UPLC-PDA-FL) and in vitro inhibit α-amylase and α-glucosidase in leaves and fruit from different varieties of Ficus carica L.
Teruel Andreu, Candela; Cano-Lamadrid, Marina; Hernández, Francisca; Wojdyło, Aneta
TD Lidón Noguera, Vicente.pdf.jpg31-jul-2012Caracterización de dos variedades de higuera (Ficus carica L) cultivadas en las Vegas Media y Baja del SeguraLidón Noguera, Vicente
TFG Zapater  López, Ana M.pdf.jpgdic-2016Caracterización físico-química de las semillas y arilos de las variedades, BA1, MA3, ME12 y VA1 de granadoZapater López, Ana María
TFG López Marín, Francisco José.pdf.jpgfeb-2016Caracterización físico-química de tres selecciones de Pero de Cehegín (Malus domestica Burkh.)López Marín, Francisco José
molecules-25-05734-v4.pdf.jpg4-dic-2020Characterization of Bioactive Compounds of Opuntia ficus-indica (L.) Mill. Seeds from Spanish Cultivars
Kolniak-Ostek, Joanna; Kita, Agnieszka; Miedzianka, Joanna; Andreu Coll, Lucía ; Legua, Pilar; Hernández, Francisca
Chemical Composition and Polyphenol Compounds of Vaccinium floribundum Kunth.pdf.jpg16-oct-2022Chemical Composition and Polyphenol Compounds of Vaccinium floribundum Kunth (Ericaceae) from the Volcano Chimborazo Paramo (Ecuador)
Caranqui, Jorge; Muelas, Raquel; Hernández, Francisca; Martínez Font, Rafael
J Sci Food Agric - 2024 - Amanpour - Comparative study on nutraceutical and sensorial characteristics of saffron  Crocus.pdf.jpgene-2024Comparative study on nutraceutical andsensorial characteristics of saffron (Crocussativus L.) cultivated in Iran, Spain, and Türkiye
Hernández, Francisca; Amanpour, Armin; Soltani, Mostafa; Lipan, Leontina; GARCÍA GARVÍ, JOSE MIGUEL; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Sendra Nadal, Esther
Conventional vs. Organic.pdf.jpgnov-2023Conventional vs. Organic: Evaluation of Nutritional, Functional and Sensory Quality of Citrus limon
Sánchez-Bravo, Paola; Martínez Tomé, Juan; Hernández, Francisca; Sendra, Esther; Noguera-Artiaga, Luis
foods-12-04304-v2.pdf.jpgnov-2023Conventional vs. Organic: Evaluation of Nutritional, Functional and Sensory Quality of Citrus limon
Hernández, Francisca; Sendra, Esther; Sánchez-Bravo, Paola; Martínez Tomé, Juan; Noguera-Artiaga, Luis
TFG González Elvira, Dionisio.pdf.jpgjul-2018Conversión a ecológico de una finca de almendros sita en el T.M. de Lorca (Murcia)González Elvira, Dionisio