Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/32385

Conventional vs. Organic: Evaluation of Nutritional, Functional and Sensory Quality of Citrus limon


Vista previa

Ver/Abrir:
 foods-12-04304-v2.pdf

303,32 kB
Adobe PDF
Compartir:
Título :
Conventional vs. Organic: Evaluation of Nutritional, Functional and Sensory Quality of Citrus limon
Autor :
Hernández, Francisca  
Sendra, Esther  
Sánchez-Bravo, Paola  
Martínez Tomé, Juan
Noguera-Artiaga, Luis  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología
Fecha de publicación:
2023-11
URI :
https://hdl.handle.net/11000/32385
Resumen :
Organic farming is growing rapidly worldwide since it is perceived as more respectful of the environment than conventional farming. In this sense, organic agriculture is highly appreciated by consumers since consumers around the world believe that organic food has a higher content of beneficial com...  Ver más
Palabras clave/Materias:
amino acids
descriptive analysis
Fino 49
lemon fruits
polyphenols
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.3390/foods1223430
Publicado en:
Foods 2023, 12
Aparece en las colecciones:
Artículos Producción vegetal y microbiología



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.