Browsing by Author 4288d764-0383-4bf9-9140-8f55e6be2db0

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
1 JAFC-2003-51-4680-4686 1MCP CIRUELA.pdf.jpg20231-Methylcyclopropene Increases Storability and Shelf Life in Climacteric and Nonclimacteric Plums
Veracruz, Valverde; Martínez- Romero, Domingo; Dupille, Eve; Guillen, Fabian; Serrano, María; Valero, Daniel
TFM Ilea, Mihaela Iasmina.pdf.jpgSep-2021Aplicación de tratamientos post-cosecha para incrementar la calidad durante el almacenamiento de aguacate (Persea americana M.)Ilea, Mihaela Iasmina Madalina
2 PBT-2004-34-295-303 1 MCP CIRUELA (1).pdf.jpgDec-2004Could the 1-MCP treatment effectiveness in plum be affected by packaging?
Veracruz, Valverde; Valero, Daniel; Martínez-Romero, Domingo; Guillen, Fabian; Castillo, Salvador; Serrano, María
TFM Gelardo Serrano, Andrea.pdf.jpg2020Desarrollo e implantación de un plan de acción frente al coronavirus SARS-CoV-2 en los supermercados de la empresa Musgrave S.A.Gelardo Serrano, Andrea
TD Giménez Torres, María José.pdf.jpgDec-2015Efecto de la aplicación pre-cosecha de ácido salicílico, acetil salicílico y salicilato de metilo en los parámetros de calidad de cerezas en la recolección y durante el almacenamiento post-recolecciónGiménez Torres, María José
TFG Miguel Ángel Carbonell Cerdá.pdf.jpgJul-2023Efecto del cocinado en el índice glucémico de los alimentos: aplicación en el diseño de menús en restauración colectivaCarbonell Cerdá, Miguel Ángel
TFG Jimenez Redondo, Nuria.pdf.jpgJul-2021Estudio del grado de implementación del concepto Clean Label en los alimentos de gran consumo en España: propuestas de mejora a las formulaciones actualesJiménez Redondo, Nuria
TFG CORDONES GARCÍA, ALBA .pdf.jpgJul-2022Estudio sobre el efecto de melatonina en la calidad post-cosecha de limones con hojaCordones García, Alba
TFG BAEZA FERRER, DIANA.pdf.jpgJul-2022Evaluación de compuestos bioactivos en cianobacterias con interés para la industria agroalimentariaBaeza Ferrer, Diana
1-s2.0-S0168160506005538-main.pdf.jpg30-Apr-2007Influence of carvacrol on survival of Botrytis cinerea inoculated in table grapes
Veracruz, Valverde; Martínez-Romero, Domingo; Guillen, Fabian; Bailén Ruiz, Gloria; Zapata, Pedro J; Serrano, María; Castillo, Salvador; Valero, Daniel
7 Influence of flower head artichocke SH.pdf.jpg24-Dec-2021Influence of flower head order on phenolic content and quality of globe artichoke at harvest and during twenty-one days of cold storage
Giménez, María J.; GIMÉNEZ BERENGUER, MARINA; García-Pastor, María E.; Castillo , Salvador ; Veracruz, Valverde; Serrano, María; Valero, Daniel; Zapata, Pedro J
6 Melatonin-treatment-of-apricot-trees-leads-to-maintenance-of-fruit-quality-attributes-during-storage-at-chilling-and-nonchilling-temperaturesAgronomy.pdf.jpg7-May-2021Melatonin Treatment of Apricot Trees Leads to Maintenance of Fruit Quality Attributes during Storage at Chilling and Non-Chilling Temperatures
Medina-Santamarina, Jorge; Zapata, Pedro J; Veracruz, Valverde; Valero, Daniel; Serrano, María; Guillen, Fabian
5 Melatonin pomegranate Antioxidants.pdf.jpg21-May-2021Melatonin Treatment to Pomegranate Trees Enhances Fruit Bioactive Compounds and Quality Traits at Harvest and during Postharvest Storage
Lorente-Mento, José M.; Guillen, Fabian; Castillo , Salvador; Martínez-Romero, Domingo; Veracruz, Valverde; Valero, Daniel; Serrano, María
5 PBT-2015-109.pdf.jpgJun-2015Methyl salicylate treatments of sweet cherry trees increase antioxidant systems in fruit at harvest and during storage
Veracruz, Valverde; Gimenez, Maria Jose; Guillen, Fabian; Valero, Daniel; Martínez-Romero, Domingo; Serrano, María
TFM Rodriguez Llorca, Cristina.pdf.jpg2019Métodos experimentales para inactivación de Anisakis en subproductos de pescadoRodríguez Llorca, Cristina
1-s2.0-S0925521411000664-main.pdf.jpgSep-2011Modified atmosphere packaging of yellow and purple plum cultivars. 2. Effect on bioactive compounds and antioxidant activity
Veracruz, Valverde; Diaz-Mula, Huertas Maria; Zapata, P.J.; Guillen, Fabian; Valero, Daniel; Serrano Mula, María
3 JAFC-2005-53-7807-7813 ALOE UVA.pdf.jpgSep-2005Novel Edible Coating Based on Aloe vera Gel To Maintain Table Grape Quality and Safety
Veracruz, Valverde; Valero, Daniel; Martínez-Romero, Domingo; Guillen, Fabian; Castillo, Salvador; Serrano, María
Tesis JM Valverde.pdf.jpg20-Jul-2005Nuevas tecnologías no contaminantes para preservar la calidad de la uva de mesa durante su conservación post-recolecciónVeracruz, Valverde
TFG Sánchez Martín, Celia.pdf.jpgJul-2022Papel multifuncional del ácido y-aminobutírico en las plantas superiores y en la postcosecha de los frutosSánchez Martín, Celia
6-PBT-2016-117-102-109.pdf.jpgFeb-2016Postharvest methyl salicylate treatments delay ripening and maintain quality attributes and antioxidant compounds of ‘Early Lory’ sweet cherry
Veracruz, Valverde; Giménez, María José; Valero, Daniel; Zapata, Pedro J; Castillo, Salvador; Serrano, María