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Consumers’ Attitude towards the Sustainability of Different Food Categories


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Título :
Consumers’ Attitude towards the Sustainability of Different Food Categories
Autor :
Sánchez-Bravo, Paola  
Chambers, Edgar  
Noguera-Artiaga, Luis  
López Lluch, David  
Chambers, Edgar  
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Sendra, Esther  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Economía Agroambiental,Ing. Cartográfica y Expresión Gráfica en la Ingeniería
Fecha de publicación:
2020-11-05
URI :
https://hdl.handle.net/11000/36518
Resumen :
Currently, poverty, climate change, environmental pollution and the depletion of natural resources have generated a greater concern for sustainability. The objective is the survival of the human species and the persistence of all components of the biosphere. To achieve sustainability, human partici...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Consumers’ perception
Education level
Environmental issues
Generations
Income
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.3390/foods9111608
Publicado en:
Foods 2020, 9(11), 1608
Aparece en las colecciones:
Artículos Economía Agroalimentaria



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