Título : Consumers’ Attitude towards the Sustainability of Different Food Categories |
Autor : Sánchez-Bravo, Paola  Chambers, Edgar  Noguera-Artiaga, Luis  López Lluch, David  Chambers, Edgar  Carbonell-Barrachina, Ángel A.  Sendra, Esther  |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Economía Agroambiental,Ing. Cartográfica y Expresión Gráfica en la Ingeniería |
Fecha de publicación: 2020-11-05 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/36518 |
Resumen :
Currently, poverty, climate change, environmental pollution and the depletion of natural resources have generated a greater concern for sustainability. The objective is the survival of the human species and the persistence of all components of the biosphere. To achieve sustainability, human partici... Ver más
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Palabras clave/Materias: Consumers’ perception Education level Environmental issues Generations Income |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.3390/foods9111608 |
Publicado en: Foods 2020, 9(11), 1608 |
Aparece en las colecciones: Artículos Economía Agroalimentaria
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