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Comparative post-harvest behaviour of traditional and virus-resistant Muchamiel tomatoes


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 J Sci Food Agric - 2010 - Alonso - Comparative post‐harvest behaviour of traditional and virus‐resistant Muchamiel tomatoes.pdf



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Título :
Comparative post-harvest behaviour of traditional and virus-resistant Muchamiel tomatoes
Autor :
Alonso Sanchis, Aránzazu  
García Martínez, Santiago  
VÁZQUEZ-ARAÚJO, LAURA  
Ruiz Martínez, Juan José
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Editor :
Wiley
Departamento:
Departamentos de la UMH::Biología Aplicada
Fecha de publicación:
2010-03-10
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34470
Resumen :
BACKGROUND: Nowadays, organoleptic quality is the primary objective for almost all tomato breeding programmes. In this study, post-harvest behaviour of a breeding line with genetic resistance to important viruses (tomato mosaic virus, tomato spotted wilt virus and tomato yellow leaf curl virus) has...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Aroma
Genetic improvement
Solanum lycopersicum
Shelf life
Texture
Traditional cultivars
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1002/jsfa.3920
Publicado en:
Journal of the Science of Food and Agriculture Volume 90 (6) 2010, pages 1056-1062
Aparece en las colecciones:
Artículos Biología Aplicada



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