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https://hdl.handle.net/11000/32442
Chemical Composition of Wild Collected and Cultivated Edible Plants (Sonchus oleraceus L. and Sonchus tenerrimus L.)
Título : Chemical Composition of Wild Collected and Cultivated Edible Plants (Sonchus oleraceus L. and Sonchus tenerrimus L.) |
Autor : Botella, M. Ángeles  Hellín, Pilar Hernández, Virginia Dabauza, Mercedes Robledo, Antonio Sánchez, Alicia Fenoll, José Flores, Pilar |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Biología Aplicada |
Fecha de publicación: 2024-01-17 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/32442 |
Resumen :
The present work investigates the nutritional and bioactive composition, as well as the
organoleptic and sensory properties, of S. oleraceus and S. tenerrimus, two wild plant species traditionally
used in the gastronomy of the Mediterranean area. Additionally, the effect of cultivation on leaf
comp... Ver más
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Palabras clave/Materias: neglected wild species sugars acids carotenoids chlorophylls vitamin C total phenolic compound sensory attributes |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias puras y naturales: Biología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess |
DOI : https://doi.org/10.3390/plants13020269 |
Aparece en las colecciones: Artículos Biología Aplicada
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