Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/31141

Effects of alginate edible coating on preserving fruit quality in four plum cultivars during postharvest storage


no-thumbnailVer/Abrir:

 6-valero et al 2013_PBT 77-1-6 (1).pdf



594,41 kB
Adobe PDF
Compartir:

Este recurso está restringido

Título :
Effects of alginate edible coating on preserving fruit quality in four plum cultivars during postharvest storage
Autor :
Valero, Daniel  
Diaz-Mula, Huertas Maria  
Zapata, Pedro J  
Guillén, Fabián
Martínez-Romero, Domingo
Castillo, Salvador
Serrano, María
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Biología Aplicada
Fecha de publicación:
2012-10
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31141
Resumen :
Four plum (Prunus salicina Lindl.) cultivars (“Blackamber”, “Larry Ann”, “Golden Globe” and “Songold”), were treated with 1 or 3% alginate as an edible coating before storage. Analytical determinations were made after 7, 14, 21, 28 and 35 days at 2 ◦C and after a 3 day period at 20 ◦C (shelf-life)....  Ver más
Palabras clave/Materias:
Ethylene Firmness Acidity Anthocyanins Carotenoids Storability
Firmness
Acidity
Anthocyanins
Carotenoids
Storability
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Biología general y teórica
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2012.10.011
Aparece en las colecciones:
Artículos Biología Aplicada



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.