Skip navigation
Inicio
Listar
Comunidades
Buscar elementos por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Palabras clave
Instituto de investigación
Director
Materias
Notas
Departamentos
Ayuda
Contacto
Idioma
English
español
Estadísticas
Mi RediUMH
Alertas
Editar perfil
Biblioteca
UMH: Repositorio RediUMH
Buscar
Buscar:
Todo Rediumh
Investigación
Departamentos UMH
ECONOMÍA AGROALIMENTARIA, ING.CARTOGRÁFICA Y EXPRESIÓN GRÁFICA EN LA INGENIERÍA
Artículos Economía Agroalimentaria
por
Filtros actuales:
Titulo
Autor
Materia
Fecha publicado
Fecha creado
Condiciones de acceso
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Titulo
Autor
Materia
Fecha publicado
Fecha creado
Condiciones de acceso
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Comenzar nueva busqueda
Añadir filtros:
Usa los filtros para afinar la busqueda.
Titulo
Autor
Materia
Fecha publicado
Fecha creado
Condiciones de acceso
Igual a
Contiene
ID
No igual a
No contiene
No es ID
Resultados 1-10 de 14.
Anterior
1
2
Siguiente
Resultados por ítem:
Vista previa
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
Acceso
16-dic-2020
Evaluation in Carbon Dioxide Equivalent and CHG Emissions for Water and Energy Management in Water Users Associations. A Case Study in the Southeast of Spain
Melian Navarro, Amparo; RUIZ CANALES, ANTONIO
may-2020
Differences in Consumer Preferences for Lamb Meat before and during the Economic Crisis in Spain. Analysis and Perspectives
Martínez-Carrasco, Laura; Rabadán, Adrián; Brugarolas, Margarita; NAVARRO RODRIGUEZ DE VERA, CASILDA; Sayas-Barberá, Estrella; Bernabéu, Rodolfo
Ver más
abr-2021
Perceptions of geographical indication labels as quality indicators inside and outside the labels’ area of influence: the case of spring fruits
Martínez-Carrasco, Laura; Rabadán, Adrián; Brugarolas, Margarita; Berbabéu, Rodolfo
Ver más
ene-2024
FaceReader as a neuromarketing tool to compare the olfactory preferences of customers in selected markets
López Lluch, David; Sendra, Esther; Bercík, Jakub; Mravcova, Anna; Farkaš, Andrea
Ver más
5-nov-2020
Consumers’ Attitude towards the Sustainability of Different Food Categories
Sánchez-Bravo, Paola; Chambers, Edgar; Noguera-Artiaga, Luis; López Lluch, David; Chambers, Edgar; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Sendra, Esther
Ver más
3-feb-2021
The role of environmental concern in explaining attitude towards second-hand shopping
Borusiak, Barbara; Szymkowiak, Andrzej; López Lluch, David; Sánchez-Bravo, Paola
Ver más
mar-2023
Fruit Quality and Primary and Secondary Metabolites Content in Eight Varieties of Blood Oranges
Forner-Giner, M. Angeles; BALLESTA DE LOS SANTOS, MANUEL; Melgarejo Moreno, Pablo; Martínez Nicolas, Juan José; Melian Navarro, Amparo; Ruíz Canales, Antonio; Continella, Alberto; Legua, Pilar
Ver más
10-abr-2021
Floating Debris in the Low Segura River Basin (Spain): Avoiding Litter through the Irrigation Network
Rocamora, Carmen; Puerto Molina, Herminia; Abadia, Ricardo; Brugarolas, Margarita; Martínez-Carrasco, Laura; cordero gracia, jose
Ver más
22-dic-2020
A consumer behaviour approach to analyse the sustainability of food purchasing
Martínez-Carrasco, Laura; Brugarolas, Margarita; Gascón Mora, Andrea
2-jun-2020
Traditional Varieties for Local Markets: A Sustainable Proposal for Agricultural SMEs
Pérez-Caselles, Cristian; Brugarolas, Margarita; Martínez-Carrasco, Laura
Filtrar
Autor
6
Brugarolas, Margarita
6
Martínez-Carrasco, Laura
5
Melian Navarro, Amparo
3
López Lluch, David
2
BALLESTA DE LOS SANTOS, MANUEL
2
Forner-Giner, M. Angeles
2
Legua, Pilar
2
Melgarejo Moreno, Pablo
2
Rabadán, Adrián
2
RUIZ CANALES, ANTONIO
.
siguiente >
Fecha de publicación
5
2020
4
2023
3
2021
2
2024