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https://hdl.handle.net/11000/4188
Evaluación de líneas de mejora de tomate (Solanum lycopersicum L.) Muchamiel en distintas condiciones de cultivo
Título : Evaluación de líneas de mejora de tomate (Solanum lycopersicum L.) Muchamiel en distintas condiciones de cultivo |
Autor : Durá Barceló, Vicente |
Tutor: García Martínez, Santiago  Alonso Sanchís, Aránzazu |
Fecha de publicación: 2017-09 |
URI : http://hdl.handle.net/11000/4188 |
Resumen :
En este trabajo se ha evaluado el efecto de diferentes condiciones ambientales (convencional, bajos insumos y condiciones salinas) sobre algunos caracteres agronómicos y de calidad (número de frutos recolectados por planta, peso medio de los frutos, producción total, contenido de... Ver más
In this work there has been evaluated the effect of different environmental conditions (conventional, low inputs and saline conditions) on some agronomic characters and of quality (number of fruits, average weight of the fruits, total production, content of solid soluble and acidity) in a collection of lines of tomato Muchamiel with different genetic resistances to virus, derivatives of the Program of improvement of the EPSO‐UMH. No significant differences were found for the total production of the lines under conventional and saline conditions. The production obtained under low input low input conditions has been the lowest. In saline conditions the highest soluble solids content and acidity were obtained, except for the UMH 1101xIF hybrid. In all the lines the lowest values have been obtained in low inputs conditions.
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Palabras clave/Materias: Tomates |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca: Plantas de jardín. Jardinería |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess |
Aparece en las colecciones: TFG - Ingeniería Agroalimentaria y Agroambiental
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.