Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11000/38129
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorRobles Herrera, Ana-
dc.contributor.authorGuzmán Hernández, Tomás de Jesús-
dc.contributor.authorHerrera Ulloa, Ángel-
dc.contributor.authorRadrigan, Rudi-
dc.contributor.authorBrugarolas, Margarita-
dc.contributor.otherDepartamentos de la UMH::Economía Agroambiental,Ing. Cartográfica y Expresión Gráfica en la Ingenieríaes_ES
dc.date.accessioned2025-11-11T13:28:11Z-
dc.date.available2025-11-11T13:28:11Z-
dc.date.created2025-
dc.identifier.citationFront. Sustain. Food Syst., 29 October 2025es_ES
dc.identifier.issn2571-581X-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11000/38129-
dc.formatapplication/pdfes_ES
dc.format.extent14es_ES
dc.language.isoenges_ES
dc.publisherFrontiers Media |es_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectsustainable aquaculturees_ES
dc.subjectsustainability indicatorses_ES
dc.subjectsmall scalees_ES
dc.subjectsustainable productiones_ES
dc.subjectsustainability trendses_ES
dc.subjectsustainable managementes_ES
dc.titleMeasuring multidimensional sustainability in small-scale aquaculture: evidence from the Gulf of Nicoya, Costa Ricaes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
dc.relation.publisherversionhttps://doi.org/10.3389/fsufs.2025.1656410es_ES
Appears in Collections:
Artículos Economía Agroalimentaria


thumbnail_pdf
View/Open:
 Artículo.Frontiers.pdf

2,16 MB
Adobe PDF
Share:


Creative Commons ???jsp.display-item.text9???