Título : Antioxidant Activity and Total Phenolics Content of Montpellier Cistus (Cistus monspeliensis) Extracts |
Autor : AMENSOUR, Mahassine  Pérez-Alvarez, José Angel  SKALI SENHAJI, Nadia  ABRINI, Jamal  Fernandez-Lopez, Juana  |
Editor : Scientific Research Publishing |
Departamento: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2024-11-21 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/35028 |
Resumen :
To determine the antioxidant activity of the water (WE), methanol (ME), ethanol (EE) and ethyl acetate extracts (EAE) from the leaves of Cistus monspeliensis, several methods such as 1,1-diphenyl-2-picryhydrazyl (DPPH) radical-scavenging assay, 2,2’-azinobis (3-ethylbenzothiazoline-6-sulfonic acid)... Ver más
|
Palabras clave/Materias: Cistus monspeliensis Antioxidant properties Polyphenols Natural antioxidant |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.4236/ajps.2024.1511067 |
Publicado en: American Journal of Plant Sciences, 2024, 15, 1049-1068 |
Aparece en las colecciones: Artículos Tecnología Agroalimentaria
|