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Formulation and storage effects on pomegranate smoothie phenolic composition, antioxidant capacity and color


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Título :
Formulation and storage effects on pomegranate smoothie phenolic composition, antioxidant capacity and color
Autor :
Cano-Lamadrid, Marina  
Hernández, Francisca  
Nowicka, Paulina
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Wojdyło, Aneta
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2018-05
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34336
Resumen :
Smoothies are an increasingly popular way of consuming fruits and the industry is focusing on the increment of shelf life and the maintenance original color and the content of bioactive compounds. The aim of the present study was to evaluate how formulation and storage conditions (6 months at 4 or ...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Punica granatum L
Mollar de Elche
Wonderful
Anthocyanin
Polymeric procyanidins
FRAP
ABTS
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.05.047
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



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