Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11000/33939
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSERRANO-JARA, D.-
dc.contributor.authorAgea, I.-
dc.contributor.authorArgente Carrascosa, María Jose-
dc.contributor.authorGarcía Pardo, Maria de la Luz-
dc.contributor.otherDepartamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentariaes_ES
dc.date.accessioned2024-11-20T08:23:27Z-
dc.date.available2024-11-20T08:23:27Z-
dc.date.created2024-
dc.identifier.citationBoletín Cunicultura Nº213 (2024)es_ES
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11000/33939-
dc.formatapplication/pdfes_ES
dc.format.extent5es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.publisherAsociación Española de Cuniculturaes_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectCuniculturaes_ES
dc.subject.otherCDU::6 - Ciencias aplicadas::63 - Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pescaes_ES
dc.titleMaterial animal y resistencia a enfermedadeses_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees_ES
Appears in Collections:
Artículos Tecnología Agroalimentaria


Thumbnail

View/Open:
 Boletin de Cunicultura Vol 213_2024.pdf

1,26 MB
Adobe PDF
Share:


Creative Commons ???jsp.display-item.text9???