Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11000/32468

Aprenentatge Basat en Projectes en Formació Professional: ‘El Restaurant, un Entorn Saludable, Eficient i Sostenible’.

Title:
Aprenentatge Basat en Projectes en Formació Professional: ‘El Restaurant, un Entorn Saludable, Eficient i Sostenible’.
Authors:
Agulló Ibarra, Josep Manel
Editor:
Universidad Miguel Hérnández de Elche
Department:
Departamentos de la UMH::Ciencias Sociales y Humanas
Issue Date:
2024-06
URI:
https://hdl.handle.net/11000/32468
Abstract:
El aquest treball s’hi articula la creació d’un restaurant eficient, sostenible i saludable com a activitat d’aprenentatge basat en projectes (ABP) emmarcada en el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i Gastronomia de la família professional d’Hostaleria i Turisme a fi de conscienciar alhora l’alu...  Ver más
Notes:
Especialidad: Artes gráficas, arte y artesanía
Keywords/Subjects:
Malbaratament d’aliments
restauració
gastronomia sostenible
cuina
cicle formatiu
ABP
gastronomia
Knowledge area:
CDU: Ciencias sociales: Educación. Enseñanza. Formación. Tiempo libre
Type of document:
info:eu-repo/semantics/masterThesis
Access rights:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:
TFM - M.U Formación del Profesorado ESO y Bachillerato, FP y Enseñanzas de Idiomas



Creative Commons ???jsp.display-item.text9???