Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/32468
Registro completo de metadatos
Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.contributor.authorAgulló Ibarra, Josep Manel-
dc.contributor.otherDepartamentos de la UMH::Ciencias Sociales y Humanases_ES
dc.date.accessioned2024-07-16T07:39:13Z-
dc.date.available2024-07-16T07:39:13Z-
dc.date.created2024-06-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11000/32468-
dc.descriptionEspecialidad: Artes gráficas, arte y artesaníaes_ES
dc.description.abstractEl aquest treball s’hi articula la creació d’un restaurant eficient, sostenible i saludable com a activitat d’aprenentatge basat en projectes (ABP) emmarcada en el cicle formatiu de grau mitjà de Cuina i Gastronomia de la família professional d’Hostaleria i Turisme a fi de conscienciar alhora l’alumnat de la importància dels restaurants amb la vida econòmica i cultural de la societat. De la mateixa manera, evidenciarem la relació de la restauració com activitat humana comercial amb el malbaratament de recursos (energètics, aliments, aigua). El seu focus serà incentivar l’anàlisi de l’alumnat en la sostenibilitat mitjançant la reflexió en grup i l’adquisició de coneixements sobre els processos d’elaboració d’aliments i prendre consciència en elaborant un projecte de creació d’un restaurant en tres eixos: eficient, sostenible i saludable. L’objectiu principal és que l’alumnat posseïsca coneixements i, per tant consciència, sobre els principals problemes amb els quals un sector com l’hostaleria s’enfronta i els nous reptes que el canvi de perspectiva social ens aporta. Així, quan siguen operatius en el món laboral o vullguen emprendre, puguen aplicar aquests coneixements i criteri en les seues accions i activitats professionals. L’hipòtesi amb què treballarem serà que els restaurants són un paper clau en el canvi climàtic pel que fa a demanda de recursos i el seu malbaratament.es_ES
dc.formatapplication/pdfes_ES
dc.format.extent44es_ES
dc.language.isocates_ES
dc.publisherUniversidad Miguel Hérnández de Elchees_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectMalbaratament d’alimentses_ES
dc.subjectrestauracióes_ES
dc.subjectgastronomia sosteniblees_ES
dc.subjectcuinaes_ES
dc.subjectcicle formatiues_ES
dc.subjectABPes_ES
dc.subjectgastronomia-
dc.subject.otherCDU::3 - Ciencias sociales::37 - Educación. Enseñanza. Formación. Tiempo librees_ES
dc.titleAprenentatge Basat en Projectes en Formació Professional: ‘El Restaurant, un Entorn Saludable, Eficient i Sostenible’.es_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesises_ES
Aparece en las colecciones:
TFM - M.U Formación del Profesorado ESO y Bachillerato, FP y Enseñanzas de Idiomas


Vista previa

Ver/Abrir:
 AGULLO IBARRA, JOSEP MANEL_1821244_assignsubmission_file_TFM JOSEP M. AGULLÓ IBARRA.pdf

7,11 MB
Adobe PDF
Compartir:


Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.