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Valorization of Wild Edible Plants as Food Ingredients and Their Economic Value

Título :
Valorization of Wild Edible Plants as Food Ingredients and Their Economic Value
Autor :
Clemente Villalba, Jesús  
Burló, Francisco  
Hernández, Francisca  
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología
Fecha de publicación:
2023-02-27
URI :
https://hdl.handle.net/11000/32370
Resumen :
(1) Background: Wild Edible Plants (WEPs) are plants that grow without human help, by simply using the available resources. These types of plants are undervalued, because there is a lack of knowledge about their bioactive composition and nutritional/functional potential. (2) Scope and Approach: The...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Antioxidants
Edible flowers
Economic value
Minerals
Principal component analysis
Sugars
Total phenol content
Flavonoids
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.3390/foods12051012
Publicado en:
Foods 2023, 12(5), 1012
Aparece en las colecciones:
Artículos Producción vegetal y microbiología



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