Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://hdl.handle.net/11000/31839
Beetroot juices as colorant in plant-based minced meat analogues: Color,
betalain composition and antioxidant activity as affected by juice type
Ver/Abrir: 44-1-s2.0-S2212429223008076-main.pdf
4,83 MB
Adobe PDF
Compartir:
Este recurso está restringido
Título : Beetroot juices as colorant in plant-based minced meat analogues: Color,
betalain composition and antioxidant activity as affected by juice type |
Autor : Fernández-López, Juana Ponce Martinez, Angel J. Rodríguez Párraga, Judith Solivella Poveda, Ana Micaela Fernandez-Lopez, Jose A. Viuda-Martos, Manuel  Pérez-Alvarez, José Angel  |
Editor : Elsevier |
Departamento: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2023-12 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/31839 |
Resumen :
The aim of this work was to study the suitability of the application of beetroot juices (obtained from fresh beetroot, cooked beetroot, beetroot powder and commercial beetroot juice) as colorants in the development of meat analogues, as well as their antioxidant properties. Fresh beetroot juice sho... Ver más
|
Palabras clave/Materias: Beetroot Betalain Colorant Antioxidant Meat analogues |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess |
Publicado en: Food Bioscience Volume 56, December (2023) |
Aparece en las colecciones: Artículos Tecnología Agroalimentaria
|
La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.