Título : Cacao Pod Husk Flour as an Ingredient for Reformulating Frankfurters: Effects on Quality Properties |
Autor : Delgado Ospina, Johannes  Martuscelli, Maria  Grande Tovar, Carlos David  Lucas González, Raquel  Molina Hernandez , Junior Bernardo  Viuda-Martos, Manuel  Fernandez-Lopez, Juana  Pérez-Alvarez, José Angel  Chaves Lopez, Clemencia  |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2021-05-30 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/31817 |
Resumen :
The cocoa pod husk is considered a source of dietary fiber with a high content of water-soluble pectins, bioactive compounds which should be viewed as a by-product with the potential to be incorporated into food. This study aimed to investigate the effect of adding different cocoa pod husk flour (C... Ver más
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Palabras clave/Materias: By-product Co-product Dietary fibers Functional foods Meat products Cacao pod husk flour |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería, tecnología e industria química. Metalurgia:/ Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasas |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.3390/foods10061243 |
Publicado en: Foods 2021, 10(6), 1243 |
Aparece en las colecciones: Artículos Tecnología Agroalimentaria
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