Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/31817

Cacao Pod Husk Flour as an Ingredient for Reformulating Frankfurters: Effects on Quality Properties


Vista previa

Ver/Abrir:
 Cacao Pod Husk Flour.pdf

590,45 kB
Adobe PDF
Compartir:
Título :
Cacao Pod Husk Flour as an Ingredient for Reformulating Frankfurters: Effects on Quality Properties
Autor :
Delgado Ospina, Johannes  
Martuscelli, Maria  
Grande Tovar, Carlos David  
Lucas González, Raquel  
Molina Hernandez , Junior Bernardo  
Viuda-Martos, Manuel  
Fernandez-Lopez, Juana  
Pérez-Alvarez, José Angel  
Chaves Lopez, Clemencia  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2021-05-30
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31817
Resumen :
The cocoa pod husk is considered a source of dietary fiber with a high content of water-soluble pectins, bioactive compounds which should be viewed as a by-product with the potential to be incorporated into food. This study aimed to investigate the effect of adding different cocoa pod husk flour (C...  Ver más
Palabras clave/Materias:
By-product
Co-product
Dietary fibers
Functional foods
Meat products
Cacao pod husk flour
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería, tecnología e industria química. Metalurgia:/ Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasas
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.3390/foods10061243
Publicado en:
Foods 2021, 10(6), 1243
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.