Título : Bioactive compounds and techno-functional properties of high-fiber co-products of the cacao agro-industrial chain |
Autor : Delgado Ospina, Johannes  Lucas González, Raquel  Viuda-Martos, Manuel  Fernandez-Lopez, Juana  Pérez-Alvarez, José Angel  Martuscelli, Maria  Chaves Lopez, Clemencia  |
Editor : Cell Press |
Departamento: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2021-04-16 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/31809 |
Resumen :
The cacao shell (CS) and cacao pod husk (CPH), two of the most promising high-fiber co-products of the cacao agro-industrial chain, were evaluated to determine their potential incorporation into food products. This research determined bioactive compounds and techno-functional properties of CS and C... Ver más
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Palabras clave/Materias: Cacao shell Cacao pod husk Epicatechin Isoquercetin Water holding capacity Spectrum color |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería, tecnología e industria química. Metalurgia:/ Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasas |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2021.e06799 |
Publicado en: Helyon. Volume 7, Issue 4, April 2021 |
Aparece en las colecciones: Artículos Tecnología Agroalimentaria
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