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Comparative Analysis of Primary and Secondary Metabolites in the Peel of Eight Blood Orange Varieties


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Título :
Comparative Analysis of Primary and Secondary Metabolites in the Peel of Eight Blood Orange Varieties
Autor :
Melgarejo Moreno, Pablo
BALLESTA DE LOS SANTOS, MANUEL  
Martinez Nicolas, Juan Jose  
Melian Navarro, Amparo  
RUIZ CANALES, ANTONIO  
Forner-Giner, M. Angeles  
Legua, Pilar  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Economía Agroambiental,Ing. Cartográfica y Expresión Gráfica en la Ingeniería
Fecha de publicación:
2023-07-14
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31035
Resumen :
The global cultivation of blood oranges is experiencing an increase due to their remarkable nutritional properties. Blood orange by-products, especially the peel, have a high concentration of bioactive compounds with exceptional antioxidant potential, making them an ideal choice for incorporation i...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Anthocyanins
Blood orange
Orange peel
Co-products
Flavones
Flavanones
Hydroxycinnamic acids
Morphological parameters
Primary metabolites
Secondary metabolites
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
https://doi.org/10.3390/agriengineering5030080
Publicado en:
AgriEngineering 2023, 5(3), 1259-1279
Aparece en las colecciones:
Artículos Economía Agroalimentaria



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