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https://hdl.handle.net/11000/31035
Comparative Analysis of Primary and Secondary Metabolites in the Peel of Eight Blood Orange Varieties
Título : Comparative Analysis of Primary and Secondary Metabolites in the Peel of Eight Blood Orange Varieties |
Autor : Melgarejo Moreno, Pablo BALLESTA DE LOS SANTOS, MANUEL  Martinez Nicolas, Juan Jose  Melian Navarro, Amparo  RUIZ CANALES, ANTONIO  Forner-Giner, M. Angeles  Legua, Pilar  |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Economía Agroambiental,Ing. Cartográfica y Expresión Gráfica en la Ingeniería |
Fecha de publicación: 2023-07-14 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/31035 |
Resumen :
The global cultivation of blood oranges is experiencing an increase due to their remarkable nutritional properties. Blood orange by-products, especially the peel, have a high concentration of bioactive compounds with exceptional antioxidant potential, making them an ideal choice for incorporation i... Ver más
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Palabras clave/Materias: Anthocyanins Blood orange Orange peel Co-products Flavones Flavanones Hydroxycinnamic acids Morphological parameters Primary metabolites Secondary metabolites |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : https://doi.org/10.3390/agriengineering5030080 |
Publicado en: AgriEngineering 2023, 5(3), 1259-1279 |
Aparece en las colecciones: Artículos Economía Agroalimentaria
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.