Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/30583

Chia (Salvia hispanica L.) products as ingredients for reformulating frankfurters: Effects on quality properties and shelf-life


Vista previa

Ver/Abrir:
 2019 Chia products meat science 156 (1).pdf

244,07 kB
Adobe PDF
Compartir:
Título :
Chia (Salvia hispanica L.) products as ingredients for reformulating frankfurters: Effects on quality properties and shelf-life
Autor :
Fernandez-Lopez, Juana  
Lucas González, Raquel  
Viuda-Martos, Manuel  
Sayas-Barberá, Estrella  
NAVARRO RODRIGUEZ DE VERA, CASILDA  
Haros, Claudia Monika  
Pérez-Alvarez, José Angel  
Editor :
Elsevier
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2019-05
URI :
https://hdl.handle.net/11000/30583
Resumen :
Several strategies were examined for incorporating chia products (seeds, flour and a coproduct from cold-press oil extraction) in frankfurters. The nutritional composition, technological properties and sensory attributes of the resulting products were studied in relation to the formulation used and...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Chia
Frankfurters
Oxidation
Residual nitrite level
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.05.028
Publicado en:
Meat Science Volume 156, October 2019
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.