Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://hdl.handle.net/11000/30583
Chia (Salvia hispanica L.) products as ingredients for reformulating
frankfurters: Effects on quality properties and shelf-life
Título : Chia (Salvia hispanica L.) products as ingredients for reformulating
frankfurters: Effects on quality properties and shelf-life |
Autor : Fernandez-Lopez, Juana  Lucas González, Raquel  Viuda-Martos, Manuel  Sayas-Barberá, Estrella  NAVARRO RODRIGUEZ DE VERA, CASILDA  Haros, Claudia Monika  Pérez-Alvarez, José Angel  |
Editor : Elsevier |
Departamento: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2019-05 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/30583 |
Resumen :
Several strategies were examined for incorporating chia products (seeds, flour and a coproduct from cold-press
oil extraction) in frankfurters. The nutritional composition, technological properties and sensory attributes of the
resulting products were studied in relation to the formulation used and... Ver más
|
Palabras clave/Materias: Chia Frankfurters Oxidation Residual nitrite level |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess |
DOI : https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.05.028 |
Publicado en: Meat Science Volume 156, October 2019 |
Aparece en las colecciones: Artículos Tecnología Agroalimentaria
|
La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.