Título : Assessment of emulsion gels formulated with chestnut (Castanea sativa M.) flour and chia (Salvia hispanica L) oil as partial fat replacers in pork burger formulation |
Autor : Lucas González, Raquel  Roldán Verdu, Alba Sayas-Barberá, Estrella  Fernandez-Lopez, Juana  Pérez-Alvarez, José Angel  Viuda-Martos, Manuel  |
Editor : Wiley |
Departamento: Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2019-11 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/30566 |
Resumen :
The aim of this work was to evaluate the effect on chemical composition, physico-chemical properties, cooking characteristics, fatty acid profile, lipid oxidation, and sensory acceptability of an oil-in-water emulsion gel that was prepared with chestnut flour, chia oil, gellan gum, and water (CEG),... Ver más
|
Palabras clave/Materias: chestnut flour chia oil fat replacer burger emulsion gel |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess |
DOI : https://doi.org/10.1002/jsfa.10138 |
Publicado en: Journal of the Science of Food and Agriculture Volume100, Issue3 (2020) |
Aparece en las colecciones: Artículos Tecnología Agroalimentaria
|