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Chia Oil Extraction Coproduct as a Potential New Ingredient for the Food Industry: Chemical, Physicochemical, Techno-Functional and Antioxidant Properties

Título :
Chia Oil Extraction Coproduct as a Potential New Ingredient for the Food Industry: Chemical, Physicochemical, Techno-Functional and Antioxidant Properties
Autor :
Fernandez-Lopez, Juana  
Lucas González, Raquel  
Viuda-Martos, Manuel  
Sayas-Barberá, Estrella  
Pérez-Alvarez, José Angel  
Editor :
Springer
Departamento:
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2018-04
URI :
https://hdl.handle.net/11000/30518
Resumen :
The aim of this work was to characterize the coproduct obtained from chia oil production (cold-pressing) with a view to its possible application in new food product development. For this characterization, the following determinations were made: proximate composition, physicochemical analysis, techn...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Chia coproduct
Polyphenolic compounds
Antioxidant
Techno-functional properties
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Ingeniería. Tecnología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.1007/s11130-018-0670-5
Publicado en:
Plant Foods for Human Nutrition v.73 (2018)
Aparece en las colecciones:
Artículos Tecnología Agroalimentaria



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