Buscar por Autor 525a5755-c0e0-4556-9348-07260fbe3af1

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 3 a 6 de 6 < Anterior 
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
foods-13-00858.pdf.jpgfeb-2024Potential Interest of Oxalis pes-caprae L., a Wild Edible Plant, for the Food and Pharmaceutical Industries
Hernández, Francisca; Clemente Villalba, Jesús; Burló, Francisco; Carbonell-Barrachina, Ángel A.
foods-09-00516-v2.pdf.jpgmar-2020Quality Parameters and Consumer Acceptance of Jelly Candies Based on Pomegranate Juice “Mollar de Elche”
Cano-Lamadrid, Marina; Calín-Sánchez, Ángel; Clemente Villalba, Jesús; Hernández, Francisca; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Sendra, Esther; Wojdyło, Aneta
TD Clemente Villalba, Jesús.pdf.jpg20-nov-2024Valorización de plantas comestibles silvestres: estudio de sus propiedades químicas, funcionales y sensorialesClemente Villalba, Jesús
Valorization of Wild Edible Plants as Food Ingredients and Their Economic Value.pdf.jpg27-feb-2023Valorization of Wild Edible Plants as Food Ingredients and Their Economic Value
Clemente Villalba, Jesús; Burló, Francisco; Hernández, Francisca; Carbonell-Barrachina, Ángel A.