Buscar por Autor da7aa375-fd75-4474-bd7f-2ad52acbe129

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 49  Siguiente >
Vista previaFecha de publicaciónTítuloAutor(es)Acceso
16 2017 01 jast granadas fuzzy.pdf.jpg2017A Fuzzy Approach for Relating a Pomegranate Maturity Index with to Solar Net Radiation
Brotons, José M.; Legua, P.; Melgarejo, P.; Manera, F.J.; Hernández, Francisca; Martínez, J.J.
Alcaraz Mármol, Francisco.pdf.jpg25-mar-2019“Análisis físico-químico, sensorial e instrumental de arilos y semillas de granada (Punica granatum L.)Alcaraz Mármol, Francisco
TD Giner Gonzálbez, Juan Francisco.pdf.jpg30-nov-2015Análisis foliar, interpretación y obtención de las normas DRIS para la Viticultura de la comarca Utiel-Requena. Estudio de sus relaciones con los parámetros que caracterizan su aptitud enológicaGiner Gonzálbez, Juan Francisco
T O-93.pdf.jpg11-jul-2013Aplicación de nuevas técnicas de cultivo para el cirueloSánchez Valverde, Encarnación
04+KABIRI+Ghizlane+PROOF+(2).pdf.jpg2024Assessment of physico-biochemical parameters of Moroccan loquat (Eriobotrya japonica Lindl.) genotypes using multivariate analysis
Hernández, Francisca; Kabiri, Ghizlane; Kodad, Oussama; Zahra Lachkham, Fatima; hanine, Hafida
TD Lidón Noguera, Vicente.pdf.jpg31-jul-2012Caracterización de dos variedades de higuera (Ficus carica L) cultivadas en las Vegas Media y Baja del SeguraLidón Noguera, Vicente
TFG Zapater  López, Ana M.pdf.jpgdic-2016Caracterización físico-química de las semillas y arilos de las variedades, BA1, MA3, ME12 y VA1 de granadoZapater López, Ana María
TFG López Marín, Francisco José.pdf.jpgfeb-2016Caracterización físico-química de tres selecciones de Pero de Cehegín (Malus domestica Burkh.)López Marín, Francisco José
J Sci Food Agric - 2024 - Amanpour - Comparative study on nutraceutical and sensorial characteristics of saffron  Crocus.pdf.jpgene-2024Comparative study on nutraceutical andsensorial characteristics of saffron (Crocussativus L.) cultivated in Iran, Spain, and Türkiye
Hernández, Francisca; Amanpour, Armin; Soltani, Mostafa; Lipan, Leontina; GARCÍA GARVÍ, JOSE MIGUEL; Carbonell-Barrachina, Ángel A.; Sendra Nadal, Esther
Conventional vs. Organic.pdf.jpgnov-2023Conventional vs. Organic: Evaluation of Nutritional, Functional and Sensory Quality of Citrus limon
Sánchez-Bravo, Paola; Martínez Tomé, Juan; Hernández, Francisca; Sendra, Esther; Noguera-Artiaga, Luis
foods-12-04304-v2.pdf.jpgnov-2023Conventional vs. Organic: Evaluation of Nutritional, Functional and Sensory Quality of Citrus limon
Hernández, Francisca; Sendra, Esther; Sánchez-Bravo, Paola; Martínez Tomé, Juan; Noguera-Artiaga, Luis
TFG González Elvira, Dionisio.pdf.jpgjul-2018Conversión a ecológico de una finca de almendros sita en el T.M. de Lorca (Murcia)González Elvira, Dionisio
TFG Tortosa Ballester , Enrique.pdf.jpgjul-2018Conversión de un cultivo tradicional de olivo a cultivo en alta densidadTortosa Ballester, Enrique
El Cultivo del Algarrobo.pdf.jpg2002El cultivo del algarrobo
Salazar Hernández, Domingo M.; Melgarejo Moreno, Pablo; López Cortés, Isabel; Martínez Font, Rafael; Martínez Nicolás, Juan José; Hernández, Francisca
El Cultivo del Almendro.pdf.jpg2002El cultivo del almendro
Melgarejo Moreno, Pablo; Salazar Hernández, Domingo M.; López Cortés, Isabel; Martínez Nicolás, Juan José; Hernández, Francisca
Culture Media and Rootstock Influence on.pdf.jpg25-mar-2023Culture Media and Rootstock Influence on Lemon Tree Cultivation: Metabolomic Leaves Profile
Melgarejo Moreno, Pablo; Núñez-Gómez, Dámaris; Martinez Nicolas, Juan Jose; Hernández, Francisca; Martínez Font, Rafael; Lidón Noguera, Vicente; Garcia-Sanchez, Francisco; Legua, Pilar
28 2013 02 HORTI4659 pomegranate.pdf.jpg4-feb-2013Determination of a colour index for fruit of pomegranate varietal group “Mollar de Elche”
Manera, F.J.; Legua, P.; Melgarejo, P.; Brotons, José M.; Hernández, Francisca; Martínez, J.J.
TD Nuncio Jáuregui, Paloma Nallely.pdf.jpgnov-2014Effect of cultivar, maturation and processing on the chemical, functional and sensory properties of pomegranate fruit and juiceNuncio Jáuregui, Paloma Nallely
Artículo nº3.pdf.jpg19-abr-2022Effect of Organic and Conventional Production on the Quality of Lemon “Fino 49”
Sánchez-Bravo, Paola; Noguera-Artiaga, Luis; Martinez Tome, Juan; Hernández, Francisca; Sendra, Esther
Effect of Rootstock on the Volatile Profile of Mandarins.pdf.jpg10-abr-2023Effect of Rootstock on the Volatile Profile of Mandarins
Forner-Giner, M. Angeles; Sánchez-Bravo, Paola; Hernández, Francisca; Primo, Amparo; Cano-Lamadrid, Marina; Legua, Pilar