Search

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 14561-14570 of 19283 (Search time: 0.177 seconds).
Item hits:
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)Access
TFG Gonzálvez Moreno, Constantino.pdf.jpgSep-2018Estudio de líneas derivadas del programa de mejora genética de variedades tradicionales de tomate (Solanun lycopersicum L.) de la EPSO-UMHGonzálvez Moreno, Constantino
agronomy-12-00119.pdf.jpgJan-2022Performance of New Muchamiel Tomato Lines with Virus Resistance Genes Grafted onto Two Commercial Rootstocks
Alonso Sanchis, Aránzazu; Carbonell, Pedro; Cabrera Miras, José Ángel; Salinas, Juan Francisco; Grau Sánchez, Adrián; Sánchez Rodríguez, Lucia; Parra Galant, Joaquín; Bartual, Julián; Martí, Raúl; Cebolla-Cornejo, Jaime; Ruiz, Juan J.; García Martínez, Santiago
Vicente Serna Food Chemistry 2021.pdf.jpgSep-2020Enhancing antioxidant systems by preharvest treatments with methyl jasmonate and salicylic acid leads to maintain lemon quality during cold storage
García Martínez, Santiago; Serna Escolano, Vicente; Martínez-Romero, Domingo; Giménez Torres, María José; Serrano Mula, María; Valero, Daniel; Valverde, Juan Manuel; Zapata, Pedro J
TD Galiana Lapera, Domingo Rafael.pdf.jpg21-May-2015Análisis de la felicidad, resiliencia y optimismo como factores emocionales en la inserción laboral de los universitariosGALIANA LAPERA, DOMINGO RAFAEL
TFM Cinto Palacín, Lucía.pdf.jpg2019Diseño del proyecto educativo del módulo "Producción Vegetal Ecológica" incluido en el ciclo de formación profesional de técnico en producción agroecológicaCinto Palacín, Lucía
TFG Pérez Sancho, Antonio.pdf.jpgJan-2020Estudio de líneas de tomate Muchamiel derivadas del programa de mejora genética de variedades tradicionales de tomate (Solanum lycopersicum L.) de la EPSO-UMH injertadas de dos patrones comercialesPérez Sancho, Antonio
Frontiers UVA 2021 completo.pdf.jpg1-Nov-2021Oxalic Acid Preharvest Treatment Improves Colour and Quality of Seedless Table Grape ‘Magenta’ Upregulating on-Vine Abscisic Acid Metabolism, Relative VvNCED1 Gene Expression, and the Antioxidant System in Berries
García Pastor, María Emma; Giménez, María José; Serna Escolano, Vicente; Guillen, Fabian; Valero, Daniel; Serrano, María; García Martínez, Santiago; Terry, Leon; Alamar, Maria del Carmen; Zapata, Pedro J
TFG Flor Blanco, Iván de la.pdf.jpgJul-2015Evaluación de líneas de mejora de tomate (Solanum lycopersicum L.) De la pera con resistencia a virus cultivadas bajo mallaFlor Blanco, Iván de la
TFG Domingo Jacinto, Manuel.pdf.jpgJan-2018Estudio de cebolla de la variedad Liria cultivada en seis parcelasDomingo Jacinto, Manuel
TFG García Hernández, Jorge.pdf.jpgSep-2016Ensayo de variedades de cáñamo en la Vega Baja del SeguraGarcía Hernández, Jorge