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https://hdl.handle.net/11000/36687
Phytochemical characterization of different prickly pear (Opuntia ficus-indica (L.) Mill.) cultivars and botanical parts: UHPLC-ESI-MSn metabolomics profiles and their chemometric analysis
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Título : Phytochemical characterization of different prickly pear (Opuntia ficus-indica (L.) Mill.) cultivars and botanical parts: UHPLC-ESI-MSn metabolomics profiles and their chemometric analysis |
Autor : Mena, Pedro Tassoti, Michele Andreu Coll, Lucía  Nuncio Jáuregui, Paloma Nallely  Legua, Pilar  Del Rio, Daniele  Hernández, Francisca  |
Editor : Elsevier |
Departamento: Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología |
Fecha de publicación: 2018 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/36687 |
Resumen :
Prickly pear is an important source of bioactive compounds. However, a comprehensive characterization of the
phytochemical profile of its aerial botanical parts, considering genotypic differences, has not been conducted.
This study evaluated the phytochemical composition of four botanical parts (fr... Ver más
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Palabras clave/Materias: Cactus Phenolic compounds Metabolomics Foodomics Mass spectrometry Multivariate analysis |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias puras y naturales: Biología: Microbiología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess |
DOI : https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.03.062 |
Publicado en: Food Research International Volume 108, June 2018, Pages 301-308 |
Aparece en las colecciones: Artículos Producción vegetal y microbiología
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.