Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/34904

Sweet Cherry Byproducts Processed by Green Extraction Techniques as a Source of Bioactive Compounds with Antiaging Properties


Vista previa

Ver/Abrir:
 4. antioxidants-rabos cereza.pdf

1,04 MB
Adobe PDF
Compartir:
Título :
Sweet Cherry Byproducts Processed by Green Extraction Techniques as a Source of Bioactive Compounds with Antiaging Properties
Autor :
Herranz López, María
Agulló Chazarra, Luz María
Borrás-Linares, Isabel  
Lozano Sánchez, Jesús  
segura Carretero, Antonio  
Micol, Vicente  
Barrajón-Catalán, Enrique  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Bioquímica y Biología Molecular
Fecha de publicación:
2020-05-13
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34904
Resumen :
In the cosmetic industry, there is a continuous demand for new and innovative ingredients for product development. In the context of continual renovation, both cosmetic companies and customers are particularly interested in compounds derived from natural sources due to their multiple benefits. In t...  Ver más
Palabras clave/Materias:
sweet cherry
byproduct
natural extract
antioxidant
cosmetic
HPLC-ESI-QTOF-MS
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Biología
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
10.3390/antiox9050418
Publicado en:
Antioxidants 2020, 9, 418
Aparece en las colecciones:
Artículos Bioquímica y Biología Molecular



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.