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https://hdl.handle.net/11000/34904
Sweet Cherry Byproducts Processed by Green Extraction Techniques as a Source of Bioactive Compounds with Antiaging Properties
Título : Sweet Cherry Byproducts Processed by Green Extraction Techniques as a Source of Bioactive Compounds with Antiaging Properties |
Autor : Herranz López, María Agulló Chazarra, Luz María Borrás-Linares, Isabel  Lozano Sánchez, Jesús  segura Carretero, Antonio  Micol, Vicente  Barrajón-Catalán, Enrique  |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Bioquímica y Biología Molecular |
Fecha de publicación: 2020-05-13 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/34904 |
Resumen :
In the cosmetic industry, there is a continuous demand for new and innovative ingredients
for product development. In the context of continual renovation, both cosmetic companies and
customers are particularly interested in compounds derived from natural sources due to their
multiple benefits. In t... Ver más
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Palabras clave/Materias: sweet cherry byproduct natural extract antioxidant cosmetic HPLC-ESI-QTOF-MS |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias puras y naturales: Biología |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : 10.3390/antiox9050418 |
Publicado en: Antioxidants 2020, 9, 418 |
Aparece en las colecciones: Artículos Bioquímica y Biología Molecular
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La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.