Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://hdl.handle.net/11000/34417
Arsenic speciation in Japanese rice drinks and condiments
Ver/Abrir: Arsenic speciation in Japanese rice drinks and condiments.pdf
578,81 kB
Adobe PDF
Compartir:
Este recurso está restringido
Título : Arsenic speciation in Japanese rice drinks and condiments |
Autor : Signes-Pastor, Antonio Jose  Deacon, Claire  Jenkins, Richard O. Haris, Parvez I. Carbonell-Barrachina, Ángel A.  Meharg, Andrew A. |
Editor : RSCPublishing |
Departamento: Departamentos de la UMH::Salud Pública, Historia de la Ciencia y Ginecología Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria |
Fecha de publicación: 2009 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/34417 |
Resumen :
Rice has been demonstrated to be one of the major contributors to inorganic arsenic (i-As) intake
in humans. However, little is known about rice products as additional source of i-As exposure. In
this study, misos, syrups and amazake (a fermented sweet rice drink) produced from rice, barley and
mil... Ver más
|
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/closedAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional |
DOI : 10.1039/b911615j |
Publicado en: J Environ Monit. 2009 Nov;11(11):1930-4. |
Aparece en las colecciones: Artículos Salud Pública, Historia de la Ciencia y Ginecología
|
La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.