Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/34417

Arsenic speciation in Japanese rice drinks and condiments


no-thumbnailVer/Abrir:

 Arsenic speciation in Japanese rice drinks and condiments.pdf



578,81 kB
Adobe PDF
Compartir:

Este recurso está restringido

Título :
Arsenic speciation in Japanese rice drinks and condiments
Autor :
Signes-Pastor, Antonio Jose  
Deacon, Claire  
Jenkins, Richard O.
Haris, Parvez I.
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Meharg, Andrew A.
Editor :
RSCPublishing
Departamento:
Departamentos de la UMH::Salud Pública, Historia de la Ciencia y Ginecología
Departamentos de la UMH::Tecnología Agroalimentaria
Fecha de publicación:
2009
URI :
https://hdl.handle.net/11000/34417
Resumen :
Rice has been demonstrated to be one of the major contributors to inorganic arsenic (i-As) intake in humans. However, little is known about rice products as additional source of i-As exposure. In this study, misos, syrups and amazake (a fermented sweet rice drink) produced from rice, barley and mil...  Ver más
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/closedAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
DOI :
10.1039/b911615j
Publicado en:
J Environ Monit. 2009 Nov;11(11):1930-4.
Aparece en las colecciones:
Artículos Salud Pública, Historia de la Ciencia y Ginecología



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.