Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: https://hdl.handle.net/11000/32393

Quality of Olive Oil Obtained by Regulated Deficit Irrigation

Título :
Quality of Olive Oil Obtained by Regulated Deficit Irrigation
Autor :
GARCÍA GARVÍ, JOSE MIGUEL  
Noguera-Artiaga, Luis  
Hernández, Francisca  
Perez Lopez, Antonio Jose  
Burgos-Hernandez, Armando  
Carbonell-Barrachina, Ángel A.  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología
Fecha de publicación:
2023-05-06
URI :
https://hdl.handle.net/11000/32393
Resumen :
Olive oil is one of the basic products in the Mediterranean diet, and, due to its nutritional value, it is becoming more and more widespread in the world. Even though it has traditionally been a rainfed crop, farmers are currently transforming their plantations into super-high-density orchards to i...  Ver más
Palabras clave/Materias:
Olea europaea
Arbequina
Arbosana
Consumer study
Sensory analysis
HydroSOS
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias aplicadas: Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.3390/horticulturae9050557
Publicado en:
Horticulturae 2023, 9(5), 557
Aparece en las colecciones:
Artículos Producción vegetal y microbiología



Creative Commons La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.