Título : Quality of Olive Oil Obtained by Regulated Deficit Irrigation |
Autor : GARCÍA GARVÍ, JOSE MIGUEL  Noguera-Artiaga, Luis  Hernández, Francisca  Perez Lopez, Antonio Jose  Burgos-Hernandez, Armando  Carbonell-Barrachina, Ángel A.  |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología |
Fecha de publicación: 2023-05-06 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/32393 |
Resumen :
Olive oil is one of the basic products in the Mediterranean diet, and, due to its nutritional value, it is becoming more and more widespread in the world. Even though it has traditionally been a rainfed crop, farmers are currently transforming their plantations into super-high-density orchards to i... Ver más
|
Palabras clave/Materias: Olea europaea Arbequina Arbosana Consumer study Sensory analysis HydroSOS |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess |
DOI : https://doi.org/10.3390/horticulturae9050557 |
Publicado en: Horticulturae 2023, 9(5), 557 |
Aparece en las colecciones: Artículos Producción vegetal y microbiología
|