Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
https://hdl.handle.net/11000/32389
Lemon Peel and Juice: Metabolomic Differentiation
Título : Lemon Peel and Juice: Metabolomic Differentiation |
Autor : Melgarejo Moreno, Pablo  Núñez-Gómez, Dámaris  Hernández, Francisca  Martínez Font, Rafael Lidón Noguera, Vicente  Martinez Nicolas, Juan Jose  Legua, Pilar  |
Editor : MDPI |
Departamento: Departamentos de la UMH::Producción Vegetal y Microbiología |
Fecha de publicación: 2023-04-20 |
URI : https://hdl.handle.net/11000/32389 |
Resumen :
Lemon is one of the most significant crops globally, with annual production exceeding 20.8 million tons in 2021. Spain leads the production in Europe with over 62% of lemon production (1.17 million tons in 2021). This study evaluated the real impact of cultivation conditions (rootstock and culture ... Ver más
|
Palabras clave/Materias: Citrus limon (L.) Burm. F Rootstock Culture media Verna cultivar 1H-MNR Multivariate analysis |
Área de conocimiento : CDU: Ciencias aplicadas: Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca |
Tipo de documento : info:eu-repo/semantics/article |
Derechos de acceso: info:eu-repo/semantics/openAccess |
DOI : https://doi.org/10.3390/horticulturae9040510 |
Publicado en: Horticulturae 2023, 9(4), 510 |
Aparece en las colecciones: Artículos Producción vegetal y microbiología
|
La licencia se describe como: Atribución-NonComercial-NoDerivada 4.0 Internacional.