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The Cost-Benefits and Risks of Using Raffia Made of Biodegradable Polymers: The Case of Pepper and Tomato Production in Greenhouses


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 02 2022 horticulturae-08-00133-v2.pdf

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Título :
The Cost-Benefits and Risks of Using Raffia Made of Biodegradable Polymers: The Case of Pepper and Tomato Production in Greenhouses
Autor :
Lopez Marin, Josefa  
Gálvez, Amparo  
del Amor, Francisco Moisés  
Piñero Zapata, María Carmen  
Brotons, Jose M  
Editor :
MDPI
Departamento:
Departamentos de la UMH::Estudios Económicos y Financieros
Fecha de publicación:
2022-02
URI :
https://hdl.handle.net/11000/31852
Resumen :
The use of plastics in agriculture has increased food production and reduced irrigation, pesticides, and pests. However, according to the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO), “disastrous” use has occurred, as agricultural soils are being contaminated and have begun to thre...  Ver más
Palabras clave/Materias:
yarn
plastic
eco-friendly
sustainably
fuzzy
Área de conocimiento :
CDU: Ciencias puras y naturales: Generalidades sobre las ciencias puras
Tipo de documento :
info:eu-repo/semantics/article
Derechos de acceso:
info:eu-repo/semantics/openAccess
DOI :
https://doi.org/10.3390/horticulturae8020133
Publicado en:
Horticulturae V. 8 Issue 2 (2022)
Aparece en las colecciones:
Artículos Estudios Económicos y Financieros



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